Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar makeupforever HD fondötenden memnun kaldınız mı? Methini baya duydum sanırım hafifliği bakımından aradığım fondöten o diye almayı düşünüyorum size de bi sorayım dedim :) cildinizdeki duruşu nasıl,ağırlık yapıyor mu,iyi kapatıyor mu vs..
maybelline rimeli ve max factor köpik fondoteni yorumlayabilir misin
bunlarda benim ,mac,sephora,olay,max factor,maybelline,flormar,clinique alışverişllerim..
rimeli beğenmedim. bir daha asla almam.maybelline rimeli ve max factor köpik fondoteni yorumlayabilir misin
Kızlar kaş farının kullanımı nasıl ? Kaş kalemi mi önerirsiniz , far mı ?
bu dus jelini cook merk edyrm kokusu cok hos kaliclihi konsnda bilgisi olan var mi ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben kaş kalemi kullanıyorum ama dökülme yapıyo sürerken.kalem olduğundan sert geliyo kaşlara.
geçen kuafördeki kadın dedi far sür diye.hem dökmez hem daha güzel durur dedi.
Hımm ben kalem kullanıyorum hafif sürüyorum dökülmedi kaşlarım ama farketmiyor olabilirim :26:
Kaş farı denemek istiyorum daha doğal duruyor diyolar :)
dökülme derken kalemi kullandığın esnada biraz fazla bastırırsan bi iki tane kopuyo yani onu demek istedim
kaş farını ilk defa senden duydum açıkçası bilmiyorum.ayrı bi far mı yoksa normal far mı?
Hahah anladım şimdi Ayrı bi far bu kaş farı olarak geçiyor. Flormarın falan var aslında fiyatıda uygun. Bu sitede açıklamış http://cicimoda.blogspot.com.tr/2012/10/tavsiye-flormar-kas-far.html
iyimiş aslında işe yarar gibi de duruyo kullanmak lazım
Flormarın sitesinden sipariş veririm belki akşama inşallah memnun kalırım :)
kullanınca burdan da yaz da memnun kalırsan biz de alırız
hem baktım başka markalarda yok bi tek flormarda var galiba.
ikisinide kullandım.Kızlar kaş farının kullanımı nasıl ? Kaş kalemi mi önerirsiniz , far mı ?
ikisinide kullandım.
kaş farı diyorum. macin aldım yeni. fırçasınıda aldım macten. çok memnunum
canım 50 gibiydi sanırım.Ne kadara aldın canım ?
Benim saçlarım kızıl ya kaşlarıma hangi tonda almam gerekir ki farı ? Kalemde kahverengi kullanıyorum kötü durmuyo ama :26:
Kızlar konu açıcam ama cevap gelmiyor. Size sorayım en iyisi. Su yeşili nişanlığın üzerine nasıl ruj gider?
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi