- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
benefit in rimelini nerden aldın acaba?Cumartesi günü aldıklarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benefit in rimelini nerden aldın acaba?Cumartesi günü aldıklarım
benefit in rimelini nerden aldın acaba?
Gene alisveris moralim bozuk bu siralar....
Eki Görüntüle 788002
Eki Görüntüle 788003
Eki Görüntüle 788004
Eki Görüntüle 788006
Lorealin kini cok öneriyorlar... Biodermanin o meshur ürününün aynisiymis...
Eki Görüntüle 793217
şampuan ve maske çok güzel memnun kalırsınEki Görüntüle 799946
...................................
bende kardeşlerime verdim en kısa zamanda gratisinkileri alacağımşampuan ve maske çok güzel memnun kalırsın
rimel yorumunu bekliyorum :)
bu arada mesaj atamadım mesaj kutun dolmuş watsons burun bandını yeniden denedim ve hüsran :) çöpe gitti
bende kremini kullanmadım elimdekileri bitirmeye çalışıyorum hiç almayim o zaman :)
bende kardeşlerime verdim en kısa zamanda gratisinkileri alacağım
şampuan ve maskeyi senden duymuştum zaten çokta memnun kaldım. sadece kremi pek sevemedim bitince tekrar almayacağım.
maske süper. kutusu kocaman
rimeli de çok sevemedim. acayip uzatıyor ama dolgunluk yok. lorealdan en sevdiğim maskara loreal 4Dydi. elimdeki rimeller bitince ona dönüş yapacağım.rimelden ve burun bandından anladığım kadarıyla atraksiyona gerek yok.yeni şeyler deneme isteği her zaman iyi sonuçlanmıyor
mesaj kutumuda boşaltıyorum canım
bahsetttiğin they are real se o istek bende de varbende kremini kullanmadım elimdekileri bitirmeye çalışıyorum hiç almayim o zaman :)
kullan kullan bitmiyor o maskenin kokusuda güzel etkiside. kullandıkça memnun kalacaksın
rimelde aslında benefit'te gözüm var ama çok pahalı 4d ve benefit bana göz kırpıyor :))
bende hiç bitmiyor yeni şeyler deneme isteği
aynen canım they are realbahsetttiğin they are real se o istek bende de var
ama burda bulabileceğim yer yok
ne kadar fiyatı ??aynen canım they are real
her sephora'ya gittiğimde mıncıklıyorum çok pis gözüm var
yurt dışında 20$ burada 80tl filanne kadar fiyatı ??
en memnun kaldığım rimeller max factor false lashyurt dışında 20$ burada 80tl filan
söyleyeceklerim bu kadar :) kazık yiyoruz sürekli