Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
avene dermokozmetik eczanelerde satılan bir ürünhayırlı olsun güzel günlerde kullanın
avene organik bir marka mı? ürünleri nasıl?
göz kalemi simsiyah ve akmayan rahatça sürülen istiyorsanız,loreal süper liner ıı tavsiye ederim. dün aldım.çok memnun kaldım.
ojelerde iyiymiş. fırçalarıda güzel. çabukta kurudular.Oje renklerine de kaleme de bittim. Tavsiyene uyup alacağım oky'im
Cumartesi günü aldıklarım
benefit'in they are real rimelinden memnun musun? bu aralar herkesin öyle dilinde ki.. daha rimel stoğum bitmediği için henüz alamadım. bir de 80 liraya değiyor mu?
göz kalemi simsiyah ve akmayan rahatça sürülen istiyorsanız,loreal süper liner ıı tavsiye ederim. dün aldım.çok memnun kaldım.
Lorealin kini cok öneriyorlar... Biodermanin o meshur ürününün aynisiymis...
Eki Görüntüle 793217
essence colour & goojelerın marka ve numarasını öğrenebilir miiyim:))
essence colour & go
ama numara yok üstlerinde..yazmamışlar...
biodermanın temizleyicisinden ben hiç memnun kalmadım,muhakkak her seferinde kirpiklerimde kalıntı bıraktı..
çok enteresandır Garnierin pembe temizleme sütüne geri döndüm,inanılmaz başarılı,uygun fiyatlı,sanırım 4 şişe falan bitirdim,ona devam...
ben hic denemedim cnm, sadece youtubeda izledigim her videoda bu ürünün ne kadar müthis oldugundan bahsediliyor.
ben lorealin mavi olanini kullaniyorum ve gayet memnunum... öyle agir bi makyaj yapmiyorum hic ama olanida basarili sekilde cikariyor.
soran arkadas aldi mi acaba, aldiysa belki oda paylasir fikrini...
ben para verip almadım Allahtan,güneş koruyucunun yanında hediyeydi,hatta aldığım eczacıyla da paylaştım,kendisi de kullanış memnunum dedı ama ı-ıh ben sevmedim,kullanmam da bidaha...acıkcası loreal de kullandım ama dediğim gibi garnierin temizleme sütünü tek geçerim:)
kendine göre bi ürün bulduguna sevindim. ben su an elimdeki bitince bioderma degil ama lorealin benzer ürününü alacagim, bende yazarim o zaman fikrimi. Suya dayanikli rimmeli bile kolayca cikariyor diyorlar ama bakalim...
krem rengi kalem nasıl duruyor gözdeben de bugün bunları aldım ojelerimin renklerini çok sevdim bir de flormarın göz içine çekmek için krem rengi kalemi oldukça güzel
Eki Görüntüle 809629
bu lorealın makyaj temizleyicisiben hic denemedim cnm, sadece youtubeda izledigim her videoda bu ürünün ne kadar müthis oldugundan bahsediliyor.
ben lorealin mavi olanini kullaniyorum ve gayet memnunum... öyle agir bi makyaj yapmiyorum hic ama olanida basarili sekilde cikariyor.
soran arkadas aldi mi acaba, aldiysa belki oda paylasir fikrini...