- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
Diplinerdan memnun musun ?
Bircok marka denedim ama sürümü en kolay bu. Bir de bulaşmıyor, floram max falan bulaşıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diplinerdan memnun musun ?
Bircok marka denedim ama sürümü en kolay bu. Bir de bulaşmıyor, floram max falan bulaşıyor.
daha önce almıştım ama resmini çekme zamanım yoktu:))bir arkadaş sormuştu affınıtone pudra bugün kullandım kapatıcılığı normalin altında yüzünde sorun yok ama makyaj yapıyorum pudrasız olmaz diyenler için ideal, benim cildim karma parlamaya meyillli kullandıktan 3 saat sonra yenileme ihtiyacı duydum beni pek memnun etmedi diyebilirim..
Eki Görüntüle 651978 Eki Görüntüle 651979
ekledim kızlar sonunda
sorularınız olursa seve seve cevaplarımm
markası deborah chocolate allık canımCanım avon fırçasının yanındaki allık mı far mı çözemedim rengi güzelmiş ne kadara aldın markası ne :)
Eki Görüntüle 651978 Eki Görüntüle 651979
ekledim kızlar sonunda
sorularınız olursa seve seve cevaplarımm
canım max factor false lash effect oCanım siyah rimelin markası ne ve memnun musun şuan resimdeki diğer rimeli kullanıyorum bitmek üzere değiştiricem
canım max factor false lash effect o
şimdiye kadar en memnun kaldığım rimellerden biriydi.
normalde 30 küsür fiyatı 20 liraya almıştım indirimdeyken.diğer rimellerimin bitmesini bekliyorum açmadım onu daha kurumasın diye.
arada başka rimeller denesemde dönüp dolasıp bunu alırım hep.
Resim yüklenmiyor bir türlü
Albüme değilmi :) bende beceremedim nedense
Yok birtanem önce buraya denedim olmadı sonra albümde olur belki dedim oda olmadı 5'er tane resim yükleme yeri var onun altında izin verilen resimler yazıyor 4 tane falan yükle diyorum olmuyor pencereyi kapatıyorum