- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
Eki Görüntüle 545407 Eki Görüntüle 545408
Bende too faced in maskarasını ve far paletini aldım kızlar :)
far paletinin renkleri çok güzel güle güle kullan
nerde satılır acaba bu marka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 545407 Eki Görüntüle 545408
Bende too faced in maskarasını ve far paletini aldım kızlar :)
far paletinin renkleri çok güzel güle güle kullan
nerde satılır acaba bu marka
dior fondoteni araştırıyorum bu aralar
yüzümde kalıp gibi durmıcak ama kapatıcılığıda iyi olucak birşey arıyorum
tavsiye eder misiniz?
Kesinlikle tavsiye ederim Dior un fondotenini :)
Bende gören arkadaşlarımda denediler hatta sonra herkes çok memnun kalıp aldı :)
Ben yüzümü çok fazla makyaja bulamak istemiyorum, bu fondoten hem çok işe yarıyor hemde piyasadakilere göre çok çok kaliteli :) Valla bence düşünmeden alın :) Ben yurtdışından almıştım, yüzünüzü çok güzel göstericek demişti satan kız :) Haklıymış walla :))
Çok saol :) Bende çok beğendim :) Gitti gidiyordan aldım ben, bir sürü rengi vardı, ben bunu beğendim :) Ama diğerlerinide alıcam çok sevdim :)
tam istediğm tonlar
renkli makyaj sevmem
göz makyajında kahve ve siyah tonlarını kullanırım
yapısı ve kalıcılığı nasıl acaba
kusura bakma çok soru sordum
Canım sana roosmann bir diye mağazada satılan çok hesaplı ve kaliteli bir ürün söyleyeceğim eğer yaşadığın şehirde varsa bir bak derim ben.bu mağazada Alman ürünü olan Rival de loop diye bir marka var onun standa göz bazı diye satılıyor, ben keşfettiğimden beri onsuz far sürmez oldu .ilk keşfettiğimde 3.5tl iken suanda 8 tl civarında satılıyor.çok ince olarak göz kapağına sür ve dağıt üzerine far kalem ne istersen uygula müthiş canlı ve kalıcı oluyor.9 saat durduğunu bilirim gözümde farın
En son YSL touch eclat fondöten ve estee lauder advance night repair setini aldım
Far bazımı kendim yapıyorum. Mac inkinden iyi oluyor :))