- 18 Ağustos 2011
- 708
- 3
alıx aven 50 numara kırmızı ruj çok güzel tavsiye ederim
Çok teşekkürederim:))
Hemen bakacagım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alıx aven 50 numara kırmızı ruj çok güzel tavsiye ederim
Kızlar bana yardım edermisiniz güzel kırmızı ruj arıyorum carsıda kızlarda görüyorum cok güzel ama alırken bilemiyorum kodunu markasını verebilecek varmı kırmızı ruj istiyorum
canım kesinlikle golden rose 120 tam bir kırmızı :) ya da rimmel london kate moss 1 numara harika bi kırmızı :)
Rujumu dün aldı
Allık ve rumelimi ve allık fırçamıda geçen hafta almıştım.
Eki Görüntüle 302739
Eki Görüntüle 302740
Eki Görüntüle 302741
Nasıl Kırmızı sizce
ben çok beğendim kırmızının tonunu acaba dudakta da mı böyle canlı duruyor eğer öyleyse listeme ekleyi almalıyım
birde bu supershıne serisi mi:26:
güle güle kullan canım bu arada
Supermatte serisi Satıcı bu ruj daha kalıcı dedi hemen sürüp foto cektim bende böyle dürdü
fiyatıda cok uygun 10,25tl :))
Eki Görüntüle 303560
yaratilmis en guzel sey :)) dehset otesi kalicilik veriyor goz makyajinda aksama kadar tas gibi kaliyor sabah yaptiginiz makyaj.. herkese tavsiye ediyorum siddetle..
su an indirimde sitesinde ayrica..
Ben ilk defa sizden duydum bu ürünü adı ne acaba internetten araştırmak istiyorum birde indirimli fiyatı nekadardı:)
Adi urban decay eye primer... fiyati su an gayet uygun. URBAN DECAY web sitesinden bakabilirsin. Turkiyeye gonderim yapiyorlar mi bilemiyorum.
yalnız ben golden rose 120 numaraya baktım çok koyu kahve gibi bir renkti ya kırmızıyla alakası bile yoktu:26:
bende kırmızı olarak yeni aldığım pastel 132 numarasını öneririm hem mat hem kalıcı hemde kan kırmızı
canım hangi serinin 120sine baktın ama? benim blog sayfamda dudakta duruşu var bak istersen