- 26 Haziran 2010
- 139
- 0
sağol canım.fiyat biraz tuzlu ama estee ye değer:1rolleyes:
kesinlikleee yerimseniben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım.fiyat biraz tuzlu ama estee ye değer:1rolleyes:
deliboncuk niwea nın fondoteninden memnun musun??
bende flormar kullanıyorum fondötenimi gerçekten çok güzel ve uygun fiyatlı benim göz kalemlerim parfümüm farlarım hepsi flormar fondöteni süngerle sürünce doğal durmuyor ve fazla kapatmıyor bende elimle sürüyorum daha doğal duruyormrb arkadaşlar bende flormar bi fondöten aldım ve çok memnunum flormar baya aştı bana kalırsa kendini ama şunu farkettim hep süngerle sürüyodum ilk defa elimle sürdüm geçen gün ve daha iyi kapattığını gördüm beyaz tenliyim ben flormar 33 kullanıyorum açık tenlilere duyurulur tavsiye ederim:)))
Deliboncuk , missbone güle güle kulanın aldıklarınızı çok güzeller kaydirigubbakcemile5
ben de esteenin pudralarını hiç sevmem bana da çok kalitesiz gelir fiyatına göre mesela ama sen memnunmuşsun ne güzel missbonecumopuyorumnanaktan
pudra alacaksanız dior kesinlikle , su gibi bir ifade veriyor bayanssulusmile
fondöten ve kapatıcı da estee tek aşkım olur bayanssulusmile
kızlar estee lauder sumptuous mascarayı ve aynı markanın soft shimmer pudrasını tavsiye ederim..özellikle pudrayı okula giderken sürdüğümde 4 saat sonra aynaya baksam aynı tazelikte duruyor,zamanınız yoksa tazeleme ihtiyacı duymuyorsunuz yani..rimeli dün aldım ama daha öncede kullanmıştım,pudrayı da alalı 2 hafta oluyor ama vazgeçilmezim oldu bayanssulusmile
bende john friedanin sari saca olani kullaniyorum
memnun musun peki cnm şu an elimdekilerden memnun kaldım ama saçlarım açık renk o seriyi de denemeyi düşünüyorum..
yazdan beri hiç aldığım ürünleri eklememiştim :) bunlar fotoğrafını çektiklerim :)
orda nekadar merak ettim
ooo petite döktürmüşsün güle güle kullan tatlım aldıklarını
canım hayırlı olsun hepsi çok güzel de orada 3 tane mi rimel var yoksa benim bilmediğim yeni ürünler mi?
Daha çok yaz< ayında kullanabilecek bir renk gibi duruyor pudra ten rengin koyumu?