Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çikolop canım yaa eğer yanlış anlamadımsa yeşil çaylı maske sanırım 4. resimdeki.. ne için kullanıyosun onu... bide hand soap yazıyo çilekli falan onların ne olduğunu yazarmısın canım... bu tip ürünlerle aram pek yok bilmiyorum yani...
evt cnm yeşil çay esanslı antioksidan yüz maskesi o
hand shop olandar da sıvı sabun cnm
url=http://urlal.com/dqqf][/url]
çikolop bende suanda bu duş jelını kullanıyorum memnunum fıyat olarak cok uygun bence yerimseniben watsonsun dıger duş jellerıne gore bu daha ıyı :1rolleyes:
sağol canım... maske nasıl işe yarıyomu bari ?
bu bendede vaar memnun sayilirim, güle güle kullan bakalim sen begnecekmisinsempatiksalakcinni
Kızlar dün akşam göz altı kapatıcısı olarak bunu aldım.normalde beyu kullanıyorum ama bunu denemek istedim.sizce nasıl bi ürün?kullanan varmı?
Kızlar dün akşam göz altı kapatıcısı olarak bunu aldım.normalde beyu kullanıyorum ama bunu denemek istedim.sizce nasıl bi ürün?kullanan varmı?
tesekkurler canım evet kalıcılıgı ıyı :) canım kaynanamı benım suslememe gerek o benden daha suslu kımse ınanmıyo kaynanam olduguna
Nihahahhaha kötükedihüso
Senin o tazminat benim bile üryalarıma gircek valla kanka sempatiksalakcinni
peşini bırakma olum guclubacismile
aplam kaçırdı o fırsatı denyolinda,:a015: sen kaçırma kukucanım ha :lepi:
1:
kuzu kulağın olıyım kuzi olmamıaklinialirimsmile
Herkes güle güle sürünsün canolar
ben de dün akşam kryolan dan eyeliner aldım sulandırıp eyeliner yapacam
uygulama göstereceğim güzeller gelin makyajında...:lepi:
canım gule gule kullan bende aynısını yenı aldım bı ıkı defa kullandım begendım umarım sende begenırsın yerimsenibenKızlar dün akşam göz altı kapatıcısı olarak bunu aldım.normalde beyu kullanıyorum ama bunu denemek istedim.sizce nasıl bi ürün?kullanan varmı?