Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ya BB pahalı geldi acuk 71 TL veremem şimdi ona sürüp süremiycemi bilmiyorumki hiç jel eyeliner denemedim
CS den fırça seti verdim dün
bide eyeliner olarak benefitinkini deniycem
elcada mac' ın set olarak vardı hani sana söylemiştimya ama kullanırmıyım falan demiştin hala varmı bilmyorum kısa sürede bitio
ben bu serumun yüz için olanını kullandım ve kesinlikle öneririm gayet güzel bi ürün ama kendisi azcık pahalıdır:hulya:
güle güle kullan lucky88 hepsi çok güzelmiş cicilerinin.son resimdeki üçüncü sıradaki alix avien glossun numarasını öğrenebilirmiyim?nar çiçeği renginde sanırım.çok tatlı görünüyor.
beyunun allığı nasıl memnun musun?kullanmaya başladın mı?rengi uçuk pembe gibi çok hoş görünüyor.
Buda alıx avien rujun görüntüsü
buda diğer rujlarım golden rose çok doğal renkli bi ruj.diğeride alıx avien rujun rengine hasta oldum ya:)
numarası 103 tatlım burda koyu gibi ama değil aslındagolden rose olan dudak rengı mı cnm bı de numarası kaç?
numarası 103 tatlım burda koyu gibi ama değil aslında
alix avien in numarası kaç canım ?
gerçekten rengi çok şeker opuyorumnanaktan
bunlarda benim gecen hafta aldiklarim yeni ekleyebildim
güle güle kullanın aldıklarınızıopuyorumnanaktan
Beyu allığı 34 tl
beyu göz altı kapatıcısı 20 tl
golden rose göz altı aydınlatıcısı 7.75 tl
golden rose dudak kalemi 1.45 tl
golden rose pudra fırçası 8.00 tl
golden rose ışıltılı ruj 9.00 tl
alıx avıen ruj 2 tane 15 tl
alıx avien rimel 17 tl
flormar siyah sürme kalem 6.00 tl
sephora marka allık fırçam 39.00 tl hepsi bu kadarrrr :)))
Buda alıx avien rujun görüntüsü
buda diğer rujlarım golden rose çok doğal renkli bi ruj.diğeride alıx avien rujun rengine hasta oldum ya:)
numarası 103 tatlım burda koyu gibi ama değil aslında
canımmm ben aslında eline sürdüğünün numarasını sormuştum bilmiyorumkismileŞeniz
Ruj 10 numera duruyor da burda dudakta sarımsı durmuyor değil mi ?
Golden rose rujlar baya güzel sanırım , ben de 1 tane almıştım memnunum yalnız kalıcılıkları az gibi geliyor bana sen ne dersin canım ?Sanki sürdükten bir kaç dk sonra buharlaşıyor..