Oncelikle sunu ifade edeyim, durup dururken kimse banlanmiyor. Boyle kendi aranizda dunylari kurup yikiyor sonrada faturasini bize kesiyorsunuz.
Konu ne ? (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri
Son sayfalarda sizin yazdiklariniz ? Cete, tuzak, kurgu.
Peki ceza yiyenler neden ceza yediklerini bilip neden buraya yazmiyor ? Ceza yeme sebepleri konuyu gercekten takip edenler bu ikili polemiklerden, yapilan oyunlardan artik biktilar. Konu disi mesajda banlanmaniz icin sebep zira ikili iliskilerinizi hakliliginiz haksizliginizi okumak istemeyen bir suru insan var. Bunu yazamiyorlar neden mi ? zira sozde cetenin benzerini de sizde goruyorlar.
Anlayamadigim yonetim kafasina gore mi banliyor simdi sizi ? Bu baslikta kim kafasina gore banlandi ? Konu disina cikmayip bana 1 tane ceza alan kisi gosterin. Insanlari dolduruyorsunuz ama yanlis dolduruyorsunuz...
Cokmu rahatsizssiniz size yapilandan, kotu icerik butonu var, bana ozel mesaj atip sorununuzu anlatma imkaniniz var, bircogunuzda msn adresim var. ama ne zaman bana geliyorsunuz ceza yiyince... Yapmayin Allah askina....
Bu baslikta gorevini kotuye kullanan yonetici varsa bana derhal bildirin(nerede ne yanlis yapmis) ya da varsayimlar uzerine konusmayin. Bolum sorumlularin banlama yetkisi dahi yok bu hele isin baska boyutu.