- 26 Mart 2009
- 5.546
- 198
hepsi çok güzel görünüyor, güle güle kullan..rujun da harika nosu kaç acaba diye sorucam ama son mesajı attığını söylemişsin sanırım cevap alamıcam..görüşmek üzere..straw. siaprişim sonunda geldi zemuszemus
ebayden ses yok alsanaalsanasmile
muğladan da kargo bekliordum 5 günde gelemedi , adamlar ecnebi memleketten 5 günde yolladı alsanaalsanasmile ptt'ye selamlar
jel eyelinerler süper süper süper ötesi , harikalar ,sürüm mükemmel kalıcılık mükemmel , swatchını çekmeye uğraştım ama bir türlü istediğim gbi olmadı , int.de bolca var ama, kesinlikle tavsiye ederim,boyutları minicik ama uzun süre gider zemuszemus
mac mac yani çok güzel bir baz rengi ona da bayıldım zemuszemus
gosh ruj da rengi çok güzel , yumuşacık kaydirigubbakcemile2
bi de dior j'adore aldım ama onu çekmedimboshayallersmile
bu mesaj ile size veda ediyorum kızlar , bir müddet yokum üyeliğim de olmayacak ama kısa bir süre sonra tekrar geleceğim kendize dikkat edin Şeniz
canım renkleri çok güzel duruyor ikincisinin nosu kaç ya da rengin adı nedir ?maybelline de %50 indirim var mıydı ?
maybelline den ruj aldım
maybelline den ruj aldım
ay yazıyı yazmışım resmi eklemeyi unutmuşum fisfisfis
donutcum, alsana biz de bakalım =)
haklısın Angelicacım, denemedim ama görüntülerden öyle anlaşılıyor, eyeliner seven her kadın edinmeli bir tane... ama mavilerden ilki Lancome Indigo Charm Ink Artliner ikincisi Sonia Kashuk Indigo Gel Eyeliner' mış, bunlar da çok başarılı görünüyor a.s
donutcum, alsana biz de bakalım =)
haklısın Angelicacım, denemedim ama görüntülerden öyle anlaşılıyor, eyeliner seven her kadın edinmeli bir tane... ama mavilerden ilki Lancome Indigo Charm Ink Artliner ikincisi Sonia Kashuk Indigo Gel Eyeliner' mış, bunlar da çok başarılı görünüyor a.s
Aaaa Donutcum gelmiş, canım sephoranın rujları iyi midir? ben Sephoradan indirimde far almıştım ama yapıları çok kötü yaaa hiç renk vermiyoracaba rujlarda öyle midir?
canımm alkisalkisalkis
canım glossları var bende,ortalama acıkcası..ama o kadar genıskı renk skalası dayanamayıp alıyorum :kedi:
kampanya içeren mesajlarımızı bu linkte paylaşırsak,hem topiğimize renk katmış,hemde konu dışına çıkmamış oluruz
http://www.kadinlarkulubu.com/makya.../233314-indirimli-urunleri-paylasalim-33.html
almak istediğimiz ürünleride burada paylaşabiliriz hanımefendilergamyoncuiremsu
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...ar/230446-resimli-almayi-dusunduklerimiz.html
aldığımız ürünlerle topiğimizi renklendirmeye devam edebiliriz güzeller:sm_cool:keyifli paylaşımlaropuyorumnanaktan
canımmm;
mavi tonları seviyorsan Bobbi'den sapphire shimmer ink veya indigo ink tavsiye ederim...indigo ink resimlerden çok belli olmuyor ama çok güzel bir tondur. a.s.
Yanlız Lancome ve Sonia Kashuk un renkler de süpermiiş....:asigim:
balım yarın ılk ısım alacagım :))))
güle güle kullan canım sen de cicişlerini, emlayı yazdırdın mı yoksa satın mı alınıyor ?
göz pınarımı aydınlatmada, far geçişlerinde kullanılacak süper bir far flormar F020 gibi gördüm etiketin altında kalmış çıkarırken yırtıldı görünmüyor kızlar.
sıwoçu ayy tendeki duruşu canlar:roflol:
carmina dehşet bi pimbee daha önce koyduğumu hatırlamıyorum yeni sayılır yani. hemi de çok hoş kokuyor nosu 336 bi ara dudaktaki duruşunu göstericem
bu de bi çeşit makyaj ürünüdür :))):roflol:
ee o da güzelleştiriyor falan ya
:roflol:
güle güle kullan canım sen de cicişlerini, emlayı yazdırdın mı yoksa satın mı alınıyor ?
acı badem sütü ne işe yarıyor ?
nemlendirici amaçlı mı kullanılıyor ?
kızlar aldıklarınızı güzel günlerde sürüştürün :))
arzum güle güle kullan bebeim
acı badem sütünü ne için kullanıyorsun memnunmusun
herkes kullanıyor bi ben eksik kaldım sanırım
emlayı hele güle güle kullanırsın eminim bebetom :roflol: :roflol:
(caktırma bende alıcam biara :jeyyar: :roflol: )
İlarzu pati güle güle kullanın cicilerinizi :))
Bu arada Emla kreme çok güldüm hehehehe :))))
İlarzu pati güle güle kullanın cicilerinizi :))
Bu arada Emla kreme çok güldüm hehehehe :))))
çok güze güle kullandım az önce patlayacaktım gülmekten sormakötükedihüso
göz makyajımı çıkarmak için kullanıyorum çok başarılı aynı zamanda bakım da yapıyor süper