- 26 Mart 2009
- 5.546
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bugünkü ganimetler :)
donut anjelina jolie gibi maşallah, ne sürse yakışıyor
Tabiki =)
Sağdaki 224 ,soldaki 204
Ayyy 1. renk çok güzelmiş.... Bu hatun ne rengi sürse yakışıyor zaten boshayallersmile
kıslar dudaklarınız ne kadar güzel tütütü maşallahh
calvin kleinın rengi çok güzelmiş ama ben de sizinki gibi güzel durmaz ki :1no2:
oo boyalarrr boyalarrr :))) sen ne ton aldın balım ? ilk defa mı bu tona boyayacaksın ?
Canımcicim 535 çikolata kahve kendisi... Sıcak çikolatayla bunun arasında kaldım Düşündüm taşındım bunu istediğime karar verdim,saçlarım koyu kumral ve ilk kez boyayacağım. Sanırım kızılımsı yansımalı çikolata saçlarım olacakmış :))
Ayrıca o golden rose rujların ilki süper ötesi çok beğendim,istediğim bi renk :))
kızlar güle güle kullanın çok güzeller
magrentam rujun cok tatlı yi beni diyor :))
diorun bir ruju vardı ona çok benzettim tonunu şu meşhur bihter ruju olana onu bulamamıştım bu çok benziyor sanki kendilerine bi bakıcam sanırım ne kadar tatlım fiyat olarak pahalıysa yaklaşmayım uzun zamandırda birşey almıyorum ama bu hoşuma gitti))
hadi yaaaaaa ((( geri iade etseydin keşke gerçi kim uğraşıcak onlastilaya dikkat et canım set almıştım rimeli kurumuş geldi.. BB nı kullansın Mini ona göre bakarıs:hulya:
teşekkür ederim canım şımartıonuz beni amaaa PP valla tuj işi deneme yanılma işi bu ara flormar long weara takmış durumdayım o turuncumsu ruj bu kadar mı güzel olur diye diye sürüyorum :))))) bunu yeni yeni sürmeye başladım içindeki pırıltılar çok güzelkıslar dudaklarınız ne kadar güzel tütütü maşallahh
calvin kleinın rengi çok güzelmiş ama ben de sizinki gibi güzel durmaz ki :1no2:
saol canımcımmm :)))))Kızlar hepiniz güle güle kullanın.
Magrenta rujun rengine hasta oldum:asigim:
heheh yiiii canım benim yawwwww ben bunu hediye aldım çilekten 21 tl olması lazım canım donutdaki rengi ben çok sevdim ama ondan yoktu (((kızlar güle güle kullanın çok güzeller
magrentam rujun cok tatlı yi beni diyor :))
diorun bir ruju vardı ona çok benzettim tonunu şu meşhur bihter ruju olana onu bulamamıştım bu çok benziyor sanki kendilerine bi bakıcam sanırım ne kadar tatlım fiyat olarak pahalıysa yaklaşmayım uzun zamandırda birşey almıyorum ama bu hoşuma gitti))
hediye geldi benimki canım çilekten bayram hdeiyesi oldu şans eseri bunu seçtim 21 tl gibi bişi olması lazımdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bayıldımmmmmmmm rengeeeeeeeee
bu gün mutlaka bakıcam,bulabilirsem tabeeesempatiksalakcinni
ne kadara aldın ?
hehehe şımarırım ammaaa sen dururken yane bende nasıl güzel dursun yahuuu PPecvet canım bıraz arastırdım,kutunun ustunde yazıyormus ne körüm :))) kızıllık hakımmıs bu renkte,gunes ısıgında kızıl kızıll parlıyormus,cok guzel olacak bence.
boyatınca bızle paylasır mısın balım ya ?
Bihter ruju ınanın bıhterde guzel kızlar ve ben tek basına o oldugunu dusunmuyorum acıkcası.Isıktır montajdır falan derken bambaska oluyor kadın da hersey :)))
Leycıdım cok guzel ve uygun fıyatı cılekte bunların,yapısı da cok sahane.Magrentama ayrı yakısmıs zaten ona hiç diyecek söz yok
donutum haklısın ama takınca takıyoruz:)))) aramıştım ama bulamamıştım diorun o rujunu gerçekten güzel duruyor du onda
magrentada çok güzel durmuş evet dudak yapısıda hoş zaten herşey yakışır:)
tşkler balım çilekten bi bakıyım ben opuyorumnanaktan
gloss sevmiyorum canım rujlara yeni alışıyorum gloss zaman alır sanırım :)))Flormar demişken magrenta flormarın son çıkardığı long wearing rujları, 3d holografik glossları denediniz mi ?Güzel mi acaba ?
Supershine rujları bana kuru gibi gelmişti, ama bana bir de sizin ki gibi gözel dudak lazım ruj sürmek için , dudaklarım da kırmızı kırmızı zati rengi, ruj sürüyorum güya ama rengi belli olmiyi ki heç rujların bende..
alırsam sürer paylaşırım cnm rica ederim gerçekten güzel :))
donutum haklısın ama takınca takıyoruz:)))) aramıştım ama bulamamıştım diorun o rujunu gerçekten güzel duruyor du onda
magrentada çok güzel durmuş evet dudak yapısıda hoş zaten herşey yakışır:)
tşkler balım çilekten bi bakıyım ben opuyorumnanaktan
hadi yaaaaaa ((( geri iade etseydin keşke gerçi kim uğraşıcak onla
çko güzel gece mavisi rengi vardı ondan alayaım diodum ((( neysem bobide pek pahalı duraline alıp her farı eyeliner mi yapsak acep :)))))
teşekkür ederim canım şımartıonuz beni amaaa PP valla tuj işi deneme yanılma işi bu ara flormar long weara takmış durumdayım o turuncumsu ruj bu kadar mı güzel olur diye diye sürüyorum :))))) bunu yeni yeni sürmeye başladım içindeki pırıltılar çok güzel
saol canımcımmm :)))))
heheh yiiii canım benim yawwwww ben bunu hediye aldım çilekten 21 tl olması lazım canım donutdaki rengi ben çok sevdim ama ondan yoktu (((
hediye geldi benimki canım çilekten bayram hdeiyesi oldu şans eseri bunu seçtim 21 tl gibi bişi olması lazım
hehehe şımarırım ammaaa sen dururken yane bende nasıl güzel dursun yahuuu PP
kötüden hallice işte
hehehe şımardım valla PP sende sür canım benim bizde senin dudakları görelimmm PPP valla böle swatcha aldanıp alıoz biz sürünce bambaşka bişi çıkıo dudağın kendi rengide önemli ışıkta foto çekimide :)))))
iyi akşmlar bayanlarrrrr
canımmm ask olsun ya ben onu bulmustum,swatchını koymustum.dur o zaman bır daha koyayım.Dior no 365 VIP Pink,su sagdaki
canım ask olsun ne kadar muntazam ve orantılı dudakların var