Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Kızlar bir kaç kişi hem hesaplı hem nude ruj ıstedı benden..

Biri bej pembe tonlarda biri seftali tonlarda nude ruj koyacagım musadenizle.

ilki golden rose perfect shine 208,digeri ise golden rose 99

Canım ilk ruj çok hoş, ikincisi fazla silik gözüküyor ama fotoda öyle çıkmış olabilir...

magrentacığım rujun rengi harikaymış. güle güle kullan.
donutcuğum, şindi beğendim desem biileri kızarmı diyorum. ama diyeceğim artık. ilk renge bayıldım..
Allahım nolur beni koru:))...

Magrenta rujun rengine aşık oldum.

Donutum 1. renk çok hoş .Golden rose perfect shine serisinin en güzel renkleri bence 224 ,204 =)

livcim sende onları paylassana bızımle,merak ettım sımdı

aa süper donutum , 2. özellikle , severim g.rose'u ben .

evet golden rose bende sevıorum canı

tabi bebeğim gelsin biran önce, eyelinersizlikten öldüm 1 aydır [/QUOTE]

kaydirigubbakcemile5

Canım ilk ruj çok hoş, ikincisi fazla silik gözüküyor ama fotoda öyle çıkmış olabilir...

yok canım baya silik,bende kendıme yakıstırmıyorum.

ama silik isteyenlerde var.yani tamamen fondoten goruntusunde,bugday tenle terracottayla hos gorunebılıyor,ama bende degıl kaydirigubbakcemile3

donutcuğum, şindi beğendim desem biileri kızarmı diyorum. ama diyeceğim artık. ilk renge bayıldım..

aman aman amannnnn Okypetem napıorsun sen ya akannehir

cısss sen benımle ılgılı hıcbırsey begenmemelisin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

cosmo.de sitesinde 5 usd indirim var extradan ama dolar fiyatlarına bakınca çok bişey farketmediğini gördüm:hulya: edit olmayınca bööle oluo :dilcikar:

cafem evet bebeğim ondan , dediğin gibi pek bi fark yok 3 5 oynuor sadece kaydirigubbakcemile2

swatchları da güzel baktımhihoyyyt

cafem evet bebeğim ondan , dediğin gibi pek bi fark yok 3 5 oynuor sadece kaydirigubbakcemile2

bende istiyorum eyeliner ama jelmi likitmi karar vermedim sanki likitler yapay bi görüntü veriyor sen beğenirsen bende bobbi brown alıyımkaydirigubbakcemile2

likitin bi parlaklığı oluor ya hani , kalıp gibi duruyor hiç sevmem o duruşu, çok yapay geliyor.
göz kalemiyle idare ediordum liner olarak ama yetmior.
bu mat duruyor gibi beğeneceğimi düşünüorm gelsin koyarım swatchına falan bakıp karar verirsin canım

güle güle kullan canım:)
teşekkür ederim canım :)))))
magrentam çok beğendim ne güzelmiş , dudişlerinde çok güzel , benim dudağım yok kaydirigubbakcemile3
saol minicim dudaklar idare eder donutcuğumun yanında benimkide dudakmı yawwww PP
magrentam saolasın bitanem
senin de rujun fevkaladenin fevkindee:asigim:
asol kontescimmm ben de pek beğendim :)
oyyy one güzel renkakannehir güle güle kullan tatlım

kesinlikle bob. brown derim bendeboshayallersmile
saol lattecimmmm sen nasılsın bakem
22li jel eyeliner hem de fırçası 71 tl , inglotta 50 ye yakın bişey oluordu.
bi de mac chamomile sipariş ettim.
10 güne gelir heraldehihoyyyt oleyhihoyyyt
güle güle kullan canım valla ben deyim 5 sen de 7 güne kalmaz elinde :))))
Magrenta rujun rengine aşık oldum.

Donutum 1. renk çok hoş .Golden rose perfect shine serisinin en güzel renkleri bence 224 ,204 =)
saol livcimmm valla calvin kleinden beklemezdim bu kadar güzel bişi şaşırdım :) macdan çok sevdim yahuuu
saol okypetecim canım benim :)))))) bende donutucun ilk ruju beğendim :)))

valla süper ben de eyeliner arayışındaydım stilanında varmış bir de calvin kleinin strawda gözümü onlara kestirmiştimmm bende ama bobilerede takılmadı diil yaww

Benim bugünkü ganimetler :)
güle güle kullan canım :)
bende istiyorum eyeliner ama jelmi likitmi karar vermedim sanki likitler yapay bi görüntü veriyor sen beğenirsen bende bobbi brown alıyımkaydirigubbakcemile2
canım ben flormarın eyelinelrini kullanıyodum kalem gibi olanından artık pek sevmiyorum biraz parlak geliyor ve daha çabuk bozuluyor denemek için elften almıştım sürebilimuşumda şimdi jel eyeliner alıcam araştırmadayım :)))) yeni takıntım far kullanmıyorum sadece eyeliner güzel oluyoo vallaa
Tabiki =)

Sağdaki 224 ,soldaki 204

hımmmmm 204 güzelmiş bende de 121 nolu nude ruj var pek nude durmuo gibi gelio ama şimdilik yeterli :)

stilaya dikkat et canım set almıştım rimeli kurumuş geldi.. BB nı kullansın Mini ona göre bakarıs:hulya:

Kızlar bir kaç kişi hem hesaplı hem nude ruj ıstedı benden..

Biri bej pembe tonlarda biri seftali tonlarda nude ruj koyacagım musadenizle.

ilki golden rose perfect shine 208,digeri ise golden rose 99

Ayyy 1. renk çok güzelmiş.... Bu hatun ne rengi sürse yakışıyor zaten boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…