Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
canım hala dusunuyorum,derdım zorum Doutzen,özenti miyim ??

Dudak konusunda evet kafamçokkarıştı

Donutım Doutzen derken doğru mu anlamışım, böyle mi istiyorsun?
Seninki bundan pek de farklı görünmüyor bana sempatiksalakcinni
Bu arada özentilikle ne alakası var canım, hepimizin kendimizde beğenmediği, ah şununki gibi olaydı, dediği yerleri var... boshayallersmile

doutzen-kroes-20070711-282153.jpg

tünaydın güzel bayanlar :)body shopun tinted glow aydınlatıcısnı almayı düşünüyorum.2 al 1 öde bütün ürünlerdemi geçerli seçili ürünlerdemi

Evet gerçekten çok hoş dudakları var. Nedense bizde yaptıranların %90 ı ördek gibi oluyor. Ama bu yabancılarda çoğunlukla sonuç pekiyi! Niye böyle acaba ya... Dr.lardan mı kaynaklanıyor, bizimkilerden mi?

kızlar selam,kuruyan jel eyelıner için duraline dan başka bir çözüm önerisi olan var mı?

tünaydın güzel bayanlar :)body shopun tinted glow aydınlatıcısnı almayı düşünüyorum.2 al 1 öde bütün ürünlerdemi geçerli seçili ürünlerdemi

evet canım onlarda da var,tum makyaj urunlerınde

Evet gerçekten çok hoş dudakları var. Nedense bizde yaptıranların %90 ı ördek gibi oluyor. Ama bu yabancılarda çoğunlukla sonuç pekiyi! Niye böyle acaba ya... Dr.lardan mı kaynaklanıyor, bizimkilerden mi?

ya sanırım ınsanlara neyın gıdıp neyın gıtmeyeceklerını bılıyorlar , bu dogrultuda yaptırıorlar ve yapıorlar canım

Aslında maxfactor ün mascarasını alıcaktım ama tek mascaraya 40 tl vermeye içim acıdı
Bende bildiğimden şaşmayıp maybebline aldım yine
maybellineden bi eyeliner birde mascara aldım diye ,2 alana bir bedava varmış, gloss bedavaya geldi yani
3 ürünü 35 tl ye almış oldum.

bu mascarayı hala almayıp merak edenlerdenim bilmiyorumkismile

çok övgüsünü duydum en kısa zamanda almak istiyorum

güle güle kullan canımopuyorumnanaktan

bu mascarayı hala almayıp merak edenlerdenim bilmiyorumkismile

çok övgüsünü duydum en kısa zamanda almak istiyorum

güle güle kullan canımopuyorumnanaktan

Teşekkürederim canım
Şuanlık bende memnunum tek tek ayırıyo ve daha uzun gösteriyo
Yani önceki kullandığım mavi maybellineden daha güzel
ama benim aklım da maxfactor de kaldı :)))

Teşekkürederim canım
Şuanlık bende memnunum tek tek ayırıyo ve daha uzun gösteriyo
Yani önceki kullandığım mavi maybellineden daha güzel
ama benim aklım da maxfactor de kaldı :)))

Canım ben Max Factor'ün yeni çıkan rimelini aldım geçenlerde. Burada da paylaştım. Tavsiye ederim, gerçekten çok iyi...

kızlarr bende niveadan ideal fınısh fondöten bırde kapatıcı aldım ayrıca maybeline den mascara aldım söylüyeyım tavsıye ederım eşim bile hemen farketti özellikle mascara cok işe yarıyo..

X