Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
baked to last bronze diyosun galiba :dance: yazmışım onu,sitesinde de yazıo bu serinin ürünleri kampanyadaymış
2al 1 öde

rosem daha bi şe almadım ki yafrummmm:roflol: sen de güle güle kullan bebişimm:icecream:

yalnız kızlarr,bu not ettiklerimin hepsini alırsam batıcam he :1shok:
her biri 30 tl den desek servet oluyo bunlar

rosem daha bi şe almadım ki yafrummmm:roflol: sen de güle güle kullan bebişimm:icecream:

yalnız kızlarr,bu not ettiklerimin hepsini alırsam batıcam he :1shok:
her biri 30 tl den desek servet oluyo bunlar

Sağol bebişim...
Canım aklıma gelmişken sölim sephora markalı gloss lardan sakın alma yapış yapış bişey ben hiç memnun kalmadım ...

canım ne kadar da guzlemıs paletın,ah keske bana da far yakıssa..
ya canım bayagı uyguna maletmıssın,nerden aldın ? sephoranın paletine benzıyor dıyecegım,yok o degil ama

Sağol bebişim...
Canım aklıma gelmişken sölim sephora markalı gloss lardan sakın alma yapış yapış bişey ben hiç memnun kalmadım ...

canım juicy tubeslarda yapıs yapıs ama pırıl pırıl,sanırım onlara benzettıgım ıcın bende sephora glossları sevıorum :))))

güle güle kullan canım o paletlerden istiyorum bende ama ebaydan aldın sanırım deme ((( yanlış yaparım diye güvenemiyorum ((

baked to last bronze diyosun galiba :dance: yazmışım onu,sitesinde de yazıo bu serinin ürünleri kampanyadaymış
2al 1 öde

evet canımm indirimde die söledim 1 tanesini alabiliosun satış elemanına bağlı :) en alınması gerekenlerı al canım sonra bi süre bişi alma :)eyvahedigeldismile

evet canımm indirimde die söledim 1 tanesini alabiliosun satış elemanına bağlı :) en alınması gerekenlerı al canım sonra bi süre bişi alma :)eyvahedigeldismile

nası yani 1tane alabiliyorum satış elemanına bağlıbilmiyorumkismile anlamadım eyvahedigeldismile
eğer çokk çokk tutarsa allık ruj ws elicem zaten
sadece kremlerden alıcam
doğol güsellik en iyisi :kedi:

Canım güle güle kullan :)) Artık far almazsın galiba uzun bir süre kaydirigubbakcemile3

canım ne kadar da guzlemıs paletın,ah keske bana da far yakıssa..
ya canım bayagı uyguna maletmıssın,nerden aldın ? sephoranın paletine benzıyor dıyecegım,yok o degil ama
canım net üzerinden aldım çinden geldi 10 günü buldu gelmesi ama renkleri ve pigmentleri çok güzel dün gelince kuzenim sürdü hemen baz uygulaman gece 1 de hala aynı canlılığı ile duruyordu....
canım juicy tubeslarda yapıs yapıs ama pırıl pırıl,sanırım onlara benzettıgım ıcın bende sephora glossları sevıorum :))))
evet bununda renkleri parlaklığı çok güzel ama çok yapışık ya...

yook canım sahibinden aldım ama çinden geldi 10 günü buldu gelmesi barkod nosu ile takip ettim çinden 3 günde tr ye geldi ama bizim ptt uyuşuk kaydirigubbakcemile3

nası yani 1tane alabiliyorum satış elemanına bağlıbilmiyorumkismile anlamadım eyvahedigeldismile
sadece kremlerden alıcam

ay bence hıc krem alma :)) krem dermokozmetik al,sen makyaj malzemesı al canım benım gelmısken

yafu eğitim almıyolarmı bunlar ben olsam meraktan hepsini ezberlerdimkaydirigubbakcemile3

canım benefit Türkiyede pahalı renklerine falan bak beğendiğin olursa çilekten alırsın çok daha uygun ordabayanssulusmile

güle güle kullan tatlım sarı renk nasıl duruyor tırnakta
düzenleyiciyi iyi yapmışsın banada lazım öle bişi

Rosem Angelım far paletinin renkleri şahane duruyor markası bilindik bişeymi canım güle güle kullan
ay olurf mu kızz
kenevirli el ayak kremi fln çok övüyorlar
merak ediyorum kaydirigubbakcemile3

kontesım kenevirliyi kaçırma derim pambık gibi yapıyor:hulya:

Canım valla üstünde yazan bi marka yok ama yabancı bloglarda reklamı ve tanıımları çok fazla var ...

sadece kremlerden alıcam
2 al 1 öde var ya eğer iyi birine denk gelirsen 1 tane alıyorsun yarı fiyatına 2 tane birden almak zorunda kalmıyorsun canım :))))
indirimli ne varsa onları al canım mesela kenevirli seride yok onları ele indirime girince alır yollarız ki uzun süre indirime girmez kanımca :) bence alışverişini indirimli ürünlere göre yönlendir boşuna kazıklanma canım :))))
güle güle kullan canım evet yurt dışından hemen gelioda olay burda karışıo malesef
bene çok istiyorum yawww bi de buna el atayım bare
lattecim nail art serisi o sarı renk çok güzel ince fırça desen yapmak için
beyazını frenxh yapmak için aldım sarıda neon gibi biraz güzel bi renk
Ya kızlar Nars'ın ürünleri nerede satılıyor ki bilmiyorumkismile

sephorada var benim bildiğim :)bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…