Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
cok memnunum livcim,inan bana fıyatına gore hayli ust klasmanda,dudakta agırlık yapmıor.
canım benım aldıgım black label serisi kokmuor,kokusuz :) ortuculugu yogun,saydam degıller.gayet guzeller,begenıyorum ben

canım aslında aklımda round serisi vardı black serisinide düşüneyim o zaman =) sağol tatlım

tembeltospa cnm neden böyle dedin,ne yaşadın bilmiyorum ama gitme ya.hepimiz günün bir vakti buraya eğlenceli vakit geçirmek bir şeyler paylaşmak ve de günlük hayatın stresinden bir nebze olsun sıyrılmak için giriyoruz .eğer sende böyle düşünüyosan kendini bundan mahrum etme cnm bnce:eek:lmaz:

canım aslında aklımda round serisi vardı black serisinide düşüneyim o zaman =) sağol tatlım

round serisi de super livcim

bak bır kac ornek,lousiana cok hos bence

lipstick1.jpg

lipstick3.jpg

lipstick5.jpg

:asigim:donutum çok sağol bitanesin sen =) bende bulduklarımı bilgisayara atmıştım bunlarda çok işime yarayacaktır :1hug: tea rose ,thalia ,margherita,femme ve fire banko alacaklarım arasında

silinene kadar yazabilirim :)
donutum dün flormarı kullandım
519'u süper bişe aşık oldum ya ..
akşam çıkarken dışarı
dar bi kot ,topuklular bide ruj
ooooooooooo yeeeeeeeeeeee :)

donutcum sen ı.d minerals ın fondotenini kullanıyodun dimi?onun içinde bismut var diyolar acep doğrumudur.veya hala varmıdır.sen memnunmusun cnm ya.mineral fondoten almak istiom ama karar veremiyorum yabilmiyorumkismile

donutcum sen ı.d minerals ın fondotenini kullanıyodun dimi?onun içinde bismut var diyolar acep doğrumudur.veya hala varmıdır.sen memnunmusun cnm ya.mineral fondoten almak istiom ama karar veremiyorum yabilmiyorumkismile

pirhot canım Donutcım ayrıca cevaplar ama benim de ID fondotenim var. Bismut nedir hiç bilmiyorum. Ama ben ondan da memnun sayılırım. Azıcık bir miktarla baya örtücülük sağlıyor ve doğal duruyor. Onunla sorunum bir süre sonra gözeneklerime dolması ve o kısımların pis gözükmesi...

akşam çıkarken dışarı

oo super,bunu duyduguma sevindim.Gule gule sur bebısım

canım var evet bende,memnunum.Ama dogru fırca olmayınca tam felakete donusuyor mıneral makyaj olayı.

soyle bir makale buldum

"Evet, serideki bazı ürünlerin formülasyonlarında bizmut oksiklorit bulunmaktadır. Bu içeriği parlaklık verdiği ve ürünlerin performansını arttırdığı için kullanıyoruz. Ayrıca cildi yatıştırıcı özelliklerinin olduğu da bilinmektedir. Bismut oksiklorit kısa süre önce FDA onayı alan bir içeriktir."

acıkcası bare mineralste varmı yokmu dıkkat etmedim canım

hah şimdi arastırınca buldum kızlar,o puskuren kalın durumu olusturan element oluyormus kendılerını.Mat serilerde ozellıkte daha yogunmus, ve bare mineralste varmıs.

ışıgı yansıtan bır maddeymıs,hassas cıltler ıcın cok nadır de olsa sorun yaratabılırmıs.ben bır sorun yasamadım fakat.

pirhot canım Donutcım ayrıca cevaplar ama benim de ID fondotenim var. Bismut nedir hiç bilmiyorum. Ama ben ondan da memnun sayılırım. Azıcık bir miktarla baya örtücülük sağlıyor ve doğal duruyor. Onunla sorunum bir süre sonra gözeneklerime dolması ve o kısımların pis gözükmesi...

cnm bismut kozmetikte renk verici olarak kullanılan bir madde .birara bu maddenin gözeneklere dolup cilde zarar verdiğini okumştum.normal kozmetklerde oluyor ama mineral makyaj deyince daha saf daha zararsız içerik bekliyorum ben o kadar para veriyosam fark yaratmalı.bazılarıda bu maddenin belirli miktarı aşmadğı taktrde zararı olmayacağını iddia ediyo.napsam bilemedm wala:kedi:bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
oo super,bunu duyduguma sevindim.Gule gule sur bebısım

canım var evet bende,memnunum.Ama dogru fırca olmayınca tam felakete donusuyor mıneral makyaj olayı.

soyle bir makale buldum

"Evet, serideki bazı ürünlerin formülasyonlarında bizmut oksiklorit bulunmaktadır. Bu içeriği parlaklık verdiği ve ürünlerin performansını arttırdığı için kullanıyoruz. Ayrıca cildi yatıştırıcı özelliklerinin olduğu da bilinmektedir. Bismut oksiklorit kısa süre önce FDA onayı alan bir içeriktir."

acıkcası bare mineralste varmı yokmu dıkkat etmedim canım

anladım cnm benim cildim çok problemli biliyosun.kızarıklıklar siviceler eskiden onları kapatmaya uğraşmazdım ama artık çok rahatsız edici oldular.doğru ürünler bulamaya çalşiyom böyle sora sora.acilen doktora gitmem lazım ama uygun zaman olmuyo bi türlü hep bir şey çıkıyo ya off:eek:klava:

everydays mineralsde yokmus balım

evet cnm benm biliyorum oda tr ye gönderim yapmıyomuş ama:eek:klava:
jane iradelede varmış bismut.bella pierre ye bakcam bide ama cevahirdeki görevliler o kadar kıl ki gidip ordan denemek istemiyom bi kere arkadşım yanımdaydı kadın anlattı anlattı kız yok almıcm deyince küfür edicekti nerdeyse.töbe yarabbim ya.ama capacityde de açılmş o markanın standı oraya gidicem bide

ya sen shiseido pureness alsana be kuzum bu kadar kasacagınaa,pureness adı ustunde.salisik asit var ıcınde sivilce dusmanı

ya sen shiseido pureness alsana be kuzum bu kadar kasacagınaa,pureness adı ustunde.salisik asit var ıcınde sivilce dusmanı

aa bak o da var sahi.bi clinique kapatıcı alcam senin tavsiye ettiğin hala alamadm ama bayram btsn bi hiç kaçarı yok.purenesss ne kadar cnm ?

Uploaded with ImageShack.us

buyur donutum swatchlar.

en üstteki:eek:riflime bordo
2.avon ravishing red
3.avon eternal flame(bu renge bayıldım tam aradığım kırmızı. mat,pembelik, turunculuk yok)
oyyyyyyyyyyyyyyy sondaki dehşetmiş yahuuuuuuuuuuuuueyvahedigeldismile:kedi:boshayallersmilebayanssulusmile
iyi geceler kızlar.
bundan sonraki aldıklarınızıda güle güle kullanın.
ben artık olmıcam üyeliğimin sildirilmesini rica ettim.
donutum senle msn'den konuşuruz.
oyyyy tembelim nick değiştirsen neden gidion özlers,in bizi bakkk :KK43:((:-)olmaz:kafamçokkarıştıolumunekankayizsmilesenağlama
akşam çıkarken dışarı
oyy ne güzel olmuşundur sen öleeee

canım bende çok aradım ne alcağınma kaerar veremedim id zaten atık trye göndermiyormuş bi kaç eczaneye bak başka ne var die young mineral bir de fresh mineral varmış sanırım ama içerim önemli canım bende çok araştırdım deneme amaçlı elften ve body shoptan aldım havalar serinlesin biraz kullanmayı öğreneyim sanırım bella piere bakarım ya da o zamana kadar izmire mac açar ona bakarım :) diye düşünüyorum
id bare mineral bizmut içeriyormuş bene duydum malesef :KK43:

iyi geceler kızlar bende bugün flormarn nail art serisinden mavi ve sarı ojesini aldım her rengini almalı çok güzel şekil yapıo hatta beyazını alcam hemen harika french yapılır bu fırçayla :) birde romandan elbise aldımmmm haftasonu gelmesin dayanamıyorum :)boshayallersmileeyvahedigeldismile

X