- 24 Eylül 2009
- 21.108
- 4
hahahah hiç güleceğim yoktuu :d
Korkmaya basladım sen benide alırsın yakında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkmaya basladım sen benide alırsın yakında
kontescim nabeeerrrrrr?
forumda var ama park bravo mağaazasının içinde önce nine veste bak heheh sonra inglota geç indirim varsa haber ver bizeee
ADANA
Adana M1 AVM
ANKARA
Armada AVM
Panora AVM
İSTANBUL
Cevahir AVM
Forum Bayrampaşa AVM
İstinye Park AVM
Metrocity AVM
İZMİR
Forum Bornova AVM
MERSİN
Forum Mersin AVM
cok az yerde var bence
Hele ki şu braun iyonlu maşam 32 mm gelsin de ,o zaman yoldna çıkartmayı göreceksiniz siz sempatiksalakcinni
Dayanamadım verdim siparişimi anasını satim,benden kıymetlimi :lepi:
Kafa*lar aynııııı hahahaha süperiz yaaa kaydirigubbakcemile3 zemuszemus güle güle kullan canımmm bayanssulusmile
Kızlar merhaba,
cıldım t bolgesı harıc kuru ıyı bır göz altı kapatıcısı ve pembemsı bır fondoten önerısıne ıhtıyacım var. Bıde nemlendırıcı. Cıldım cok problemlı degıl kapatıcılıgı cok yuksek olması gerekmeyebılır. Sımdıden tesekkurler
iyiyim bebeğim senden naberrr =))
arkadaşıma liste verdim zaten,
mango,koton, sephora, body shop, nine west ve inglot a götür beni diyekaydirigubbakcemile3
valla clinique all about eyes concealer süper hem gramajı ii hem kapatıcılığı güzel hemde kolay sürülüyorKızlar merhaba,
cıldım t bolgesı harıc kuru ıyı bır göz altı kapatıcısı ve pembemsı bır fondoten önerısıne ıhtıyacım var. Bıde nemlendırıcı. Cıldım cok problemlı degıl kapatıcılıgı cok yuksek olması gerekmeyebılır. Sımdıden tesekkurler
Merhaba melek
Clinique tek geçerim
Sen bir tekin acar veyahut sevil e git clinique leri göstersinler sana :lepi:
Ninewest %50 indirime girmiş canım 7ve tabii koton % 70
Her ne kadar ben okypete in gazabına maruz kalaraktan o güzel ayakkabıları alamsam da:gitme:
Sen bari kurtar kendini..al çiçeeeem al zemuszemus
Senden kıymetlimi kaydirigubbakcemile3
Okypete kulakların çınlasın yeaawrum ,ben o ayakkabı parasını edik düdük parası yaptım,harcadın bile fazlasını aklinialirimsmile
Kızlar merhaba,
ahada beni çekiştiriyor bak bak. kardeşim seni o mağazaya sokmamak lazım. hepsini alacan nerdeyse. neyseki ayağıma göre çok numara yokta ayy ayağıma görede bulamadım diye kendimi avutuyorum ben orada...sempatiksalakcinni
selam doğru yerdesin canımKızlar merhaba,
saol kontescim doğru tespit valla douglesada gitmek istersen forumda var tbsde.mangoda.kotonda yani bi yerden hepsinine bakarsın lakin mango outleti öneririm ksk çarşıda ve alsancakta sephora sırasında var outleti süper derim :)iyiyim bebeğim senden naberrr =))
arkadaşıma liste verdim zaten,
mango,koton, sephora, body shop, nine west ve inglot a götür beni diyekaydirigubbakcemile3
2 hafat kadar ayakkabı aldım bende nine westden :) süper valla ekliim resmini bi ara heheheNinewest %50 indirime girmiş canım 7ve tabii koton % 70
Her ne kadar ben okypete in gazabına maruz kalaraktan o güzel ayakkabıları alamsam da:gitme:
Sen bari kurtar kendini..al çiçeeeem al zemuszemus
Senden kıymetlimi kaydirigubbakcemile3
Okypete kulakların çınlasın yeaawrum ,ben o ayakkabı parasını edik düdük parası yaptım,harcadın bile fazlasını aklinialirimsmile
:)
2 hafat kadar ayakkabı aldım bende nine westden :) süper valla ekliim resmini bi ara hehehe
Magrenta ekle de gözümüz gönlümüz açılsın şöyle bi zemuszemus
ay o indirim ne zaman kadarmış swan'cimmm ?????
ben 1 eylül de gidicem
saolasın magrentammm arkime söyliyim hemen de oralara götrsün beni
alsancaktaki outlet mangoyu biliyorum,her yaz uğrarım mutlakaa
Alsancakkk..kordooonnn boshayallersmile
Ah nasıl özledim memleketimi boshayallersmile
Bilmiyorum canım ama eylülde de devam eder sanırım,fakat stokları azalabilir.Sezon sonu olduğu için fiyatlar çok düşmüş,umarım istediklerini bulursun zemuszemus