Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Roseangelım nerelerdesin sen
ışıltılı serisinden allık al bronz ben gecen yıl almıştım 7 lira mı ne ..
hala kullanıyorum çok güzel
ruclarıda güzel sölim.
rosecim hosgeldin gecen gün aklımdaydın nerelerde diye ..
bozamıyorum recimimi ufak kaçamaklar yapıyom sadece:)
Hoşbuldum tembelim tospam tatil bitti artıkın buralardayım...
Bende yazlıktayım die bişicik almadım şimcik ise küçük küçük alacam bişiler ama sadece gerekli olanları...
bende bugün sarıkız madensuyu spreyi aldım.. Havalar okadar sıcak ve nemliki krem süremiyorum bol bol sprey sıkarım diye düşündüm
resim alıtı.. çekip koymaya üşendimşakkıdı
bende bugün sarıkız madensuyu spreyi aldım.. Havalar okadar sıcak ve nemliki krem süremiyorum bol bol sprey sıkarım diye düşündüm
Güle güle kullan canım... zemuszemus
hmmm bu ne işe yarıyor ki canım..temizlemek için mi kullanıyorsun nemlendirmek için mi :)
hoşuma gitti bu sıcakta serinletir opuyorumnanaktan
teşekkürler canımbayanssulusmile
Ürün içeriği %100 doğal maden suyu ihtiva eder. Sarıkız Doğal Madensuyu Spreyi içerisindeki mineraller toplu olarak cildin derinliklerine nüfuz ederek kılcal damarlardaki kan dolaşımını/akışını hızlandırır ve hücrelerin yenilenme hızını artırır, cilt doğal gerginliğine kavuşur. İçerisinde doğal çinko, bakır nikel gibi mineraller hücreler arası deformasyonu engeller, cildin yeni hücrelerle tazelenmesine yardımcı olur. İçeriğinde kalsiyum, magnezyum ve potasyum sayesinde cilt doğal nem dengesini korur. Doğal mineraller serbest radikallerle savaşarak yaşlanma etkilerinin hızlanmasının engellenmesine yardımcı olur. Ph oranı 5.5tir. Cilt ile tam bir uyum içerisindedir. Haricen uygulandığında cilt bu suyu yabancı madde olarak algılamaz ve asit dengesini ayarlar. Cilde toksit etki gösteren ağır metallerin hiçbirini bünyesinde bulundurmaz. Deri üzerinde dermisin alt tabakalarına kadar iner, eksik olan mineralleri tamamlar, deformasyonu engeller. Tabakalar arasına girerek nem ihtiyacını giderir, kılcal damarlara mineral ve sıvı desteği verir. Cildin tüm kısımlardaki kirden kaynaklanan lekeleri önler, Ayrıca özel yapısının normal suya göre daha az uçucu ve daha fazla etkileşim süresi bulunur. Unisex kullanım avantajı ile her yaş ve cilt tipinde kullanımı tavsiye edilir. İçeriğindeki doğal maden suyu dermotolojik olarak tset edilmiştir. Hypo-Allergenictir.
netten baktım bunlar yazıo.. bayanssulusmile
kızlar önerilerini,z için çoook tsk ederm a.s. a.s.
penswan canım hangisi resim ekleyebilirmisin sadece kapatıcımı
yoksa kapatıcı aydınlatıcımı klinikin bisürü kapatıcısı var fisfisfis
Akitra bak resim koymuştum senin için tekrar koyuyorum pudra+kapatıcı
Son derece başarılı buldum :hulya:
canım eye disk kullanışlı birşey mi ? rimeli güzel temizliyor mu?
kızlar ceple çektiğim bir makyaj denememi koymuştum makyaj tam istediğim gibi görünmeyince bende kaldırdım resmi
donut um iyi gezmeler canım çekkk deniz kokusunu benim
içinde güzelll güzellll :):):)
ebrum makyaj hoş olmuş nacizane bir tavsiye
gördüğüm kadarıyla benm gibi kirpik yoksunusun önce şu kıvırma
aletlerinden kullanıp sonra bolca
sürsen rimeli nasıl olur sence bir dene istersen bayanssulusmileopuyorumnanaktan
Ben geldimmmm hepinize selamlar sevgiler anam ne çok yazmışsınız okucam die çatladım ben sizi en son 1886. sayfada bırakmıştım 3 gündür gözlerim şaşı oldu valla...
Herkesler aldığı ciclerini güle güle kullansın canlar ...
Donutum tü tü maşallah bebem angeliam benim bayıldım rujlarının rengine yaa bendede öle bi pembe var mac in gaganın rengimiydi neydi isteyen olursa resim eklerim...
Tospam bidenem bozmamışsın rejimi helal olsun valla...
Gerçi bende tatilde olduğum için yaz rejimine girmiştim bişeycik alamadım şimdi acısını çıkartarım artıkın...
Albatros sana nacizane bi fikir söyleyebilermiyim hiç yağla mağla uğraşma bu body shop un c vitaminli göz kremi var her gece yatarken göz çevrene ve kirpikçiklerine sür gözle görülür bir şekilde farrk hissedeceksin benim kirpiğim hiç yoktu o kremle gürleşti ve uzadı yazlıkta kullanamadık döküldüler yine ama bende başlicam kullanmaya hatta foto çekelim kremden öncesi ve sonrası die karşılaştırma yaparız umarım yardımcı olabilmişimdir....