güle güle kullan cnm fondotenlerin fiyatlarını yazar mısın bu ara karşılaştırma yapıyorum...estee hangi ciltler için uygun mac fondoten sanırım yağlı ciltlere uygun herkes çok begeniyordu şaşırdım sen begenmeyınce....yuppii heyyooo arriiva arrriivaaa
ben geldim kızçeelerim delikafadulden
çok ozledim hepinizi delikafadulden
hemen ekliyim yeni cicilerimi :lepi:
yorumlarını da yapicem
sol bastan sayiyorum;
diorshow - black out (canta boyu) : aşiğiyim :lepi:
dior addict (canta boyu) : ısıltısı rengi harika ama kalıcı değil, benden gecer not alamadı ne yazık ki
dior couleur far : rengi itibarı ile golgelendirmede kullanıyorum sadece, başarili, seviyorum dior farlarını
estee lauder double wear found. : asigiyim :asigim: renk seciminde biraz değişiklik yaptim, outdoor beige'ini aldım. harika bir dogal pembişlik veriyor. Şeniz
pastelin kadife serisinden 2 adet far : hastasiyim bunlarin. kalıcılıgı sürülüşündeki asalet... pastel farlarının yerini hiç birşey tutmuyor ne yalan soylim :lepi:
mac studio fix fluid : vasat.... mac'in her ürününü gözü kapalı alirim diyordum ama fondoten kesinlikle hayal kırıklıgı yarattı bende. son derece başarısız. ben goz kapagima da fond. sürenlerdenim. ne yazık ki aksam eve gittigimde farim goz kapagimin kıvrım yerlerine birikmişti. oysa en kötü dediğim loreal de yada max factorde bile yaşamadım bu sorunu.
bi daha mac fondoten mi? asla.....