• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama resimli - bu saç ne renktir ?

Tam olarak benimde şu anda düşündüğüm renk tonu canım demet akalının saçlarıda bu renk ve çok güzeller ben evde yapmak istiyorum bakalım inş becerebilirim 5 aydır saçlarımı boyamıyorum bıraktım aksın diye baya bir aktı koyu renk şu anda acaba nevacolorla alsam istediğim rengi tutarmı tek seferde yoksa saçlarımı açıp ondan sonra mı boyamam gerekir.Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi acaba

canım ben dört kez boyadım kapandı röflem.albümde fotom var bak istersen.:1:

balköpüğü ve karameli karıştırıp boyadım haftasonu merak etme sen:9:

fakat istedigim sonuç olmadı.kuaföre gitcem ugraşmıcam bir daha:1:

cnm resımlerıne bakamıyorum :52: Sitede yer alan link yapısı değiştirildiğinden dolayı ilgili konuya ulaşamıyorsunuz. Sitenin ana sayfasına giderek alt başlıklardan ilgili konuya ulaşabilirsiniz dıye yazı cıkıyor :26: nasıl bakacagımm :52: yardıııımmmmmmm

cnm resımlerıne bakamıyorum :52: Sitede yer alan link yapısı değiştirildiğinden dolayı ilgili konuya ulaşamıyorsunuz. Sitenin ana sayfasına giderek alt başlıklardan ilgili konuya ulaşabilirsiniz dıye yazı cıkıyor :26: nasıl bakacagımm :52: yardıııımmmmmmm

Arkadaş olarak eklersen görürsün resimleri..

canım bu renk kahve köpüğü. ben yaptım 2 hafta olmadı daha. bu rengin aynısı saçım şuan. vital tüp boya kahve köpüğü rengi. %9 luk oksidanla boyadım. bu renk kesinlikle kahve köpüğü yani. saç rengin şuan açıksa çok da güzel tutar. benim tarçın bakırın akmış haliydi onun üzerine boyadım tam tuttu renk.

huhuhuhuhuhu günaydın kızlar:80:

dün akşam gittim kuaföre boyattım saçlarımı güzel oldu:79:

orta karamelmiş benim istediğim o renk yaptı kuaförüm:16:

birazdan albümüme eklicem:24:

Son düzenleme:
herkese açık gözüküyor şuan. anasayfadan albümleri seçin tüm kk albümleri çıkıyor zaten

Tam olarak benimde şu anda düşündüğüm renk tonu canım demet akalının saçlarıda bu renk ve çok güzeller ben evde yapmak istiyorum bakalım inş becerebilirim 5 aydır saçlarımı boyamıyorum bıraktım aksın diye baya bir aktı koyu renk şu anda acaba nevacolorla alsam istediğim rengi tutarmı tek seferde yoksa saçlarımı açıp ondan sonra mı boyamam gerekir.Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi acaba

açarak saçlarına zarar verme tatlım ya.kuaföre boyat bence.en iyi sonuç.:ssz:

Gündüz çekimi foto ekler misin canım?
Birde öyle görmek istiyorum.
Sanki seni biraz soluk göstermiş gibi geldi bana belkide ışıktandır..

Gündüz çekimi foto ekler misin canım?
Birde öyle görmek istiyorum.
Sanki seni biraz soluk göstermiş gibi geldi bana belkide ışıktandır..

yok canım sıcak bir görünüm oldu .gündüzde ekler çker koyarım:)

kızılmı hımm her renk gidiyor diyende var.fakat kızılı başkalarında bazen seviyorum .fakat beni yansıttıgını düşünmedigim bir renk tatlım.hiç bir zaman yapmam yani sevmiyorum pek.

hemde kızıl hep akıcı bir renk.benim çoçuklugumda sapsarıymışım.

Back