Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Kesim ŞekilleriResimli Arkadaşlar BAna Bu model gidermi ?
NedEN öLE DEDin bu model bana olmaz mı ? PeKİ bi model Öner nE YApayım sen söle saçlarımın haline baksana dökülüyo ve yıoranmış güzel bi model verip bakım yapacam öner resimlli bi tane :) bekliyorum
bence düz kullanılmayacak bir model seç ki saçlarınla ekstradan uğraşıp daha da fazla kırma
bir arkadaşımın saçları dalgalı kıvırcığa dönük o küt model kestirdi ama şu tarz bişi çok da gitti yüzüne minyon zaten iyi gitti
ama bana kalırsa uzatmaya bak dalgalı saça kısa modeller pek uygulanamıyor,
bu modelin biraz daha uzununu uçlarını jöleleyip dağıtarak da kullanabilirsin bence.
ama düz modellere girişme bence.
Canım bu modelden vazgeçtim zaten Çünkü Olmaz dediğin gibi şöle bişi düşünüyorum karar veremedim daha hı bide uzat konusuna gelince saçlarım hiç uzamıyoo kestirip güzel bakım verecem bıkıtım şu saçımın haline bak uzamıyoo peki bu model nasıl Eki Görüntüle 219631
Eki Görüntüle 219630
beninde saçlarım belimin yarısından az uzun..v şeklinde şuan ama bu hafta ben de bu modelden kesicem .çok beğendiğim bi model bi ara kullanmıştım ama tekrar kesmek sitiyorum kendimde maşa ve düzleştirme yapabildiğim için kullanabilirim eğer şekil vermekde zorlanmayacaksanız.bence güzel bi model...