• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Resimli Arkadaşlar BAna Bu model gidermi ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
hımm çok güzel model olarak yakışır ama benim kullanmayı tercih etmeyeceğim bir model ben uzun saç seviyorum :61:

tatlım forumda bir sürü saç uzatma yöntemi var onlardan denesene çoğu kişide işe yaramış:34:

tatlım forumda bir sürü saç uzatma yöntemi var onlardan denesene çoğu kişide işe yaramış:34:

Çookk güzel bi site bugün üye oldum bakacam inşlah banada yarar ama şu an saçlarım çokk yıpranmış resimde oldugu gibi koydugum model hoşuma gitti yapsammı bana yakışırmı diye kararsız kaldım cnmm

saçların kıvırcıksa olmaz bence her gün düzleştirmek çok kırar saçlarını onun yerine kıvırcıklara özel bob model kesiyorlar o şekilde kestir sonra da uzatmaya çalış derim.

saçların kıvırcıksa olmaz bence her gün düzleştirmek çok kırar saçlarını onun yerine kıvırcıklara özel bob model kesiyorlar o şekilde kestir sonra da uzatmaya çalış derim.

Saçlarım Düz Kıvırcık değil Sadece Yıpranmış ve çok kırık var diplerinde :(yapsam mı bu modeli cuma günü kuaföre gidecem

Model güzel ama sürekli fön istiyor bu modeller.Saçınız da düz olmayınca kullanımı zor olabilir

canım arkadaşların dediği gibi saçların dalgalıysa kullanımı biraz zor. benim saçlarım kıvırcık ıkı sene once saçlarım yandığı için kestirmek zorunda kaldım bu boyda sürekli fön istiyo. ama bi fön çektirince de mükemmel görünüyo tabi orası da ayrı :) yani sürekli sekillendirmekle uğraşmayı göze alıyosan hiç bekleme kestir bence:66:

canım arkadaşların dediği gibi saçların dalgalıysa kullanımı biraz zor. benim saçlarım kıvırcık ıkı sene once saçlarım yandığı için kestirmek zorunda kaldım bu boyda sürekli fön istiyo. ama bi fön çektirince de mükemmel görünüyo tabi orası da ayrı :) yani sürekli sekillendirmekle uğraşmayı göze alıyosan hiç bekleme kestir bence:66:

Canım yorumun iÇİN SAĞ ol BEN hergün nasıl fön çekim zor bana geliyo göze alamam uuf hangi model yapsam bu model soğudu benim için saçlarım dalgalı oldugu için nasıl bi kesim yapacam. :(

bu modele hep fön lazım.ayrıca da kahkülsüz güzel duran bi model ve de katsız olmalı.. yanü düz kesim kahkülsüz ve sürekli düz fönlü kullancaksın ya da maşayla dalga yapcaksın.

saçların baya i dalgalı canım ve katlı da.. yani bu model yaptırcaksan en kısa kattan başlayarak kestirmen gerek o da çok kısa olur:26:

bu model olmaz bence sana daha farklı modeller bak bence canım.. çünkü düz kesim bu ve ben de çok beğenirim ama kadının saçları uzundu sonra kestirdi böyle ve hepsi aynı boyda oldu dümdüz çok şahane duruyo ama herkesin saçına yapısına uygun değil.kullanımı da zor..

uzat en iyisi saçlarını dalgalı saç en rahat uzunken kullanılıyo emin ol..yıkarsın çıkarsın mis gibi. hiç kestiriyim deme

saçların baya i dalgalı canım ve katlı da.. yani bu model yaptırcaksan en kısa kattan başlayarak kestirmen gerek o da çok kısa olur:26:

bu model olmaz bence sana daha farklı modeller bak bence canım.. çünkü düz kesim bu ve ben de çok beğenirim ama kadının saçları uzundu sonra kestirdi böyle ve hepsi aynı boyda oldu dümdüz çok şahane duruyo ama herkesin saçına yapısına uygun değil.kullanımı da zor..

uzat en iyisi saçlarını dalgalı saç en rahat uzunken kullanılıyo emin ol..yıkarsın çıkarsın mis gibi. hiç kestiriyim deme

Canım bu modelden vazgeçtim zaten Çünkü Olmaz dediğin gibi şöle bişi düşünüyorum karar veremedim daha hı bide uzat konusuna gelince saçlarım hiç uzamıyoo kestirip güzel bakım verecem bıkıtım şu saçımın haline bak uzamıyoo peki bu model nasıl Eki Görüntüle 219631 $imagesCA7L2XNL.jpg

kestir sen kestir tepene kadar çıksın dalgaların ondan sonra gelir burdan ağlarsın.

NedEN öLE DEDin bu model bana olmaz mı ? :( PeKİ bi model Öner nE YApayım sen söle saçlarımın haline baksana dökülüyo ve yıoranmış güzel bi model verip bakım yapacam öner resimlli bi tane :) bekliyorum

Back