- Konu Sahibi ipekbalikk
Bu modeli Düşünüyorum sizce nasıl olur.sacım bu istediğim modelde sarı saçlı modeli sadece
Eki Görüntüle 218918 Eki Görüntüle 218917
Eki Görüntüle 218918 Eki Görüntüle 218917
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımm çok güzel model olarak yakışır ama benim kullanmayı tercih etmeyeceğim bir model ben uzun saç seviyorum
tatlım forumda bir sürü saç uzatma yöntemi var onlardan denesene çoğu kişide işe yaramış
saçların kıvırcıksa olmaz bence her gün düzleştirmek çok kırar saçlarını onun yerine kıvırcıklara özel bob model kesiyorlar o şekilde kestir sonra da uzatmaya çalış derim.
Model güzel ama sürekli fön istiyor bu modeller.Saçınız da düz olmayınca kullanımı zor olabilir
Saçlarım Düz Kıvırcık değil Sadece Yıpranmış ve çok kırık var diplerinde yapsam mı bu modeli cuma günü kuaföre gidecem
canım arkadaşların dediği gibi saçların dalgalıysa kullanımı biraz zor. benim saçlarım kıvırcık ıkı sene once saçlarım yandığı için kestirmek zorunda kaldım bu boyda sürekli fön istiyo. ama bi fön çektirince de mükemmel görünüyo tabi orası da ayrı :) yani sürekli sekillendirmekle uğraşmayı göze alıyosan hiç bekleme kestir bence
saçların baya i dalgalı canım ve katlı da.. yani bu model yaptırcaksan en kısa kattan başlayarak kestirmen gerek o da çok kısa olur:26:
bu model olmaz bence sana daha farklı modeller bak bence canım.. çünkü düz kesim bu ve ben de çok beğenirim ama kadının saçları uzundu sonra kestirdi böyle ve hepsi aynı boyda oldu dümdüz çok şahane duruyo ama herkesin saçına yapısına uygun değil.kullanımı da zor..
uzat en iyisi saçlarını dalgalı saç en rahat uzunken kullanılıyo emin ol..yıkarsın çıkarsın mis gibi. hiç kestiriyim deme
kestir sen kestir tepene kadar çıksın dalgaların ondan sonra gelir burdan ağlarsın.