çok gereksiz bi ayrıntı bence isim yazmak daha manidar resim ordada adam çıkartıp çıkartıp onamı bakacak çok gereksim duysa cüzdanında taşıdığı tabi taşırsa çıkartıp o resme bakar:1closedeyes:
bence super benım kolyem var esımızle ıkımızın dugun resmını altının uzerıne lazerle kopyaladılar renksız arabıstanda yaptırmıstı esım ılk evlılık yıldonumumuzde bayılmıstım cok anlamlıydı sımdıde yuzukte super onuda ben yaptırayım suprız barıkaydirigubbakcemile3 mesela ben kolyemı allah nasıp ederse kızıma vermeyı dusunuyorum buyunce super anlamlı bırsey olur
alyansın içinde olması enteresan tabi sonuçta ona bakmak için çıkarması gerekecek
alyansı çıkartmasının yerine fotografımı da görmesin akşama kadar daha iyi bence :)
Küçücük alyansın içinde resimler gözüküyor mu ki. tv de büyütülmş bir şekilde görüyoruz yüzükleri. Gerçek boyutunda resimler zaten düzgün görülmez gibi geliyor bana
geçen gün reklamda gördüm ben bunu.
içinde nazar boncuğu olanından istiyordum ama bu daha güsel geldi.
eğer sarı altın olarak kullanabileceksem(beyaz altın olarak görmüştüm de) kesinlikle resimli istiyorum.
nişanlıyım şuan düğünden sora değiştirmeyi düşünüyoruzda.olursa böle istiyorum bende.
resimler net gözüküyosa güzel
bende merak ediyorum gerçek görünüşlerini fiyatı çok fazla ama almayı isterdim eşim askerde yanına bakarlar die resim falan almaz ama alyansa kimse dokunamaz:sm_cool: