• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(Resimli)Allık Ürünlerimiz

BeyazPerim

Vay anası ya =)
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
11.895
18
206
İzmir
kızlar bu sayfada kullandıgımız allıkları resimli olarak paylaşalım istedim eğlenceli ve renkli olur diye ümit ediyorum =)

ilk resimler benden olsun o zaman resim kalitesi çokda iyi değil kusura bakmayın a.s. beyaz tenli oldugum içim pembe kullanıyorum bitane şeftalim var ama kullanamıyorum turuncu duruo yüzümde

bunlar kapağı açık halleri;
dsc00984u.jpg

bunlarda kapakları kapalı halleri;

dsc00985c.jpg

sırasıyla markaları; maybelline expert wear,bourjoisler,loreal ve ortadaki maybelline köpük allık kaydirigubbakcemile2

tatlım cok sagol =) 2 tane ortak urunumuz varmıs =) tatlım en sagdakı lorealın numarası nedir bayıldımmmmmmm ona =) bende oldukca beyaz oldugum için sadece pembe tonları kullanabiliyorum seftalı ya da bronz tonları hiç guzel durmuyor =(

evet tatlım özellikle expertwear harika köpüğü kullanamıyorum bu ara sivilce yapıo bana :1no2: tatlım loreal 2 numara bayıla bayıla kullandıgım allıgım ama çok kaçırırsan çok pembiş oluyo dolly pink le expertwear gibi ucuk bi pembe değil pek ... bu ara pastel in allgına taktım denedim aşırı güzel bi bebek pembesi allıgı var alıralmaz resmini eklerim eminm sende bayılacaksın allıkta aynı renkleri tonları kullanıyormusuz :1hug: sendeki loreal in rengi ne cnm o da çok doğal görünüyor a.s.

pembe allık çok seviyorum ama kullanmıyorum..
beyaz olduğumdan en ufak bir şeyde kızarıyorum zaten..
kendiliğimden pespembe oluyorum sinir oluyorum..
birde sürmesini beceremiyorumki..
ne renk önerirsiniz bana kızlar beyaz tenli birine ne renk gider..
ben bronz ve parlak tonlarını seviyorum ama yakışırmı bilmiyorum..

cnm bende beyazım maalesef şeftaliler ve hele bronzlar hiç olmuyor bana eger kızarıyorum diyosan çok kırmızılık barındıran pembeleri değil uçuk pembeleri kullanmalısın maybelline köpük allık 01 dolly pink bunlardan biri , yine maybelline expertwear 53 sweetheart rose da böyle bir pembe içlerinde kırmızlık yok pek resimlerdede görebilirsin a.s.

evet tatlım özellikle expertwear harika köpüğü kullanamıyorum bu ara sivilce yapıo bana :1no2: tatlım loreal 2 numara bayıla bayıla kullandıgım allıgım ama çok kaçırırsan çok pembiş oluyo dolly pink le expertwear gibi ucuk bi pembe değil pek ... bu ara pastel in allgına taktım denedim aşırı güzel bi bebek pembesi allıgı var alıralmaz resmini eklerim eminm sende bayılacaksın allıkta aynı renkleri tonları kullanıyormusuz :1hug: sendeki loreal in rengi ne cnm o da çok doğal görünüyor a.s.

tatlısım loreal 102 numarası ...evet tatlım benimde dikkatımı cekti kullandıgımız tonlar aynı :1hug:
tatlım sende bu allıga bayılcaksın =)bu ay bunu almayı dusunuyorum =)
08581330202.jpg

pembe allık çok seviyorum ama kullanmıyorum..
beyaz olduğumdan en ufak bir şeyde kızarıyorum zaten..
kendiliğimden pespembe oluyorum sinir oluyorum..
birde sürmesini beceremiyorumki..
ne renk önerirsiniz bana kızlar beyaz tenli birine ne renk gider..
ben bronz ve parlak tonlarını seviyorum ama yakışırmı bilmiyorum..

tatlım bende oldukca beyazım =) hafif pembe tonları ve seftalı tonlarını onerebilrim ...cnm parlak tonları seviyorsan eger kendinden simli olan allıkları tercih edebilrsin ...

gnz cim bu 102 şeftali pembemi tatlım :1rolleyes: wuuuu stila mı oo

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkür ederim kızlarŞeniz
bronz kahverengimsi tonları eledik yani=(
hani şöyle içinde altın rengi ışıltılı kahverengimsiallıklar oluyor ya bayılıyorum onlara..
ama onlar yazın yanınca hoş durur sanırım..
birde şu allığı sürmesini başarabilsemsengözlerimebaksanab

tatlısım loreal 102 numarası ...evet tatlım benimde dikkatımı cekti kullandıgımız tonlar aynı :1hug:
tatlım sende bu allıga bayılcaksın =)bu ay bunu almayı dusunuyorum =)
08581330202.jpg

canim fiyati ne kadar bu alligin benimde hosuma gitti

evet she nin allık renkleride güzel ama yapıları kremsiydi toz yapıda allıgı yoktu o yüzden alamadım ben kremsiler sivilce yapıo bende çünkü cildim yağlı maalesef ama böyle bir sorunu olmayanlar için güzel renkleri var :1rolleyes:

evet tatlısım stila renkleri cok guzel dimi =) evet cnm seftalı tonlarına yakın bi renk

harikaymış canımcım yaaa alıralmaz yorumlarını bekliyorum çilekde görmüştüm bunu ben içim gitmişti ama emin olamamıştım ya çok pembe gelirse diye ama bu fotoda rengi harika duruyo bence tam bize göre hihoyyyt

cloud ; cnm ben hiç kullanmadım ama standında bakmıştım ona içinde hafif simler vardı yüze sürünce nasıl durdugunu bilmiyorum ama

Back