Sevgili arkadaşlarım, Bu resimlerin buraya konmasında ben hiçbir sakınca göremiyorum. Aksine bütün hamile arkadaşlarımızın bilmesi lazım neler yaşayacağını. Doğumun nasıl gerçekleştiğini. Ayrıca bu resimler çok sık ziyaret edilen ve çok bilinen bir siteden alıntı. Ben 2 doğum yaptım ikiside Allaha çok şükür normal doğum oldu. Yine olsa(ki ben almiyim isteyene nasip etsin rabbim) yine normal doğumu tercih ederdim. Hamile arkadaşlara tavsiyem şudur ki; aksi gerekmedikçe bence normal doğumu tercih edin. Çünkü hem anne hemde bebek için mucizevi bir olay.Doğumun herbir karesini yaşıyorsunuz, hiçbirşey kaçırmadan. Allah bizi ,doğumu kaldırabilecek kadar güçlü yaratmış.Krdi arkadaşımızın dediği gibi siz hiçbirşeyi görmüyorsunuz, görseniz bile hiç umrunuzda olmuyor. Amaç orda bir can dünyaya getirmek. Acı nedirki. Etrafınızda anlatılan korkunç doğum hikayelerine filan kulak asmayın. Unutmayınki herkesin tecrübesi farklıdır.Siz anlatılanlara kulaklarınızı tıkayın yeter.
İnanın ben anlamıyorum sırf "sancı çekemem ben, korkunç birşey normal doğum" deyip sezeryan olanları. Şiddetle ve şiddetle normal doğumu tavsiye ederim. Allah herkese kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin.Bütün bayanlar anne olmayı hakediyor.