• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resimlerim gitti!!!!!

BenveUtkum

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.914
2.591
408
Kızlar yanlışlıkla telefonumda ki bütün resimler, videolar her şey silindi:cry: internetten bir kaç bjr şey baktım. Program indirdim ama geri getirmeyi başaramadım. Telefoncu geri getirir mi resimleri? Ne yapmam lazim?:cry::cry:

Canım bende çoçuklarımın küçüklük videolarını saklıyordum bilgisayarında oğlum silmiş :KK61:çöp kutusundan bile silmiş ne yaptıysak getiremedik

Canım bende çoçuklarımın küçüklük videolarını saklıyordum bilgisayarında oğlum silmiş :KK61:çöp kutusundan bile silmiş ne yaptıysak getiremedik
Ay Ciddi misin???? Benim de hep oğlumun resimleri, kreş musameresi vb şeyler vardi:cry: cokk üzüldüm. ..

Canım evet geri getirigeri getirebiliyor Ben şöyle bir şey duymuştum daha önce mesela bilgisayardan bilgisayardan resimler Yanlışlıkla silindi ise iseyani hard hard disk mi Neyse unuttum onu ama bir şey var canım Yani sen bilgisayarda ve hatta hatta geri dönüşüm kutusundan silsen bile o şey sayesinde Bütün her şeyin geri getirebiliyor Yani hiçbir şey kaybolmuş olmuyor ama gerçekten o yazıyı okuyali bayağı bir şey olmuştu yani bunu duymuştum Sen istersen bir araştır canım telefoncuya ne bilgisayarcıya git canımiyice araştır çünkü tamamen gitmez yani Onların beynini bir yer var oradan gitmez yani illaki beyninin ana merkezinde var.Ay canım gerçekten sana yardımcı olmayı çok ama çok isterim ama inan ki hatırlayamıyorum. :(

Ay Ciddi misin???? Benim de hep oğlumun resimleri, kreş musameresi vb şeyler vardi:cry: cokk üzüldüm. ..
Aynen canım oğlumun adım adım bebeklikden tut 8 yaşa kadar büyük en özel doğum günleri aynen kreşdeki kayıtları kızımın öyle çok üzüldüm ne yaptımsa geri gelmedi şimdi akıllandım hard disk aldım ona aktarıyorum laptopdada var yedek hard diskdede

Telefonu bilmiyorum ama bilgisayardan silinen şeyler belki tarih geçmişe alınırsa gelebilir bi deneyin

Canım evet geri getirigeri getirebiliyor Ben şöyle bir şey duymuştum daha önce mesela bilgisayardan bilgisayardan resimler Yanlışlıkla silindi ise iseyani hard hard disk mi Neyse unuttum onu ama bir şey var canım Yani sen bilgisayarda ve hatta hatta geri dönüşüm kutusundan silsen bile o şey sayesinde Bütün her şeyin geri getirebiliyor Yani hiçbir şey kaybolmuş olmuyor ama gerçekten o yazıyı okuyali bayağı bir şey olmuştu yani bunu duymuştum Sen istersen bir araştır canım telefoncuya ne bilgisayarcıya git canımiyice araştır çünkü tamamen gitmez yani Onların beynini bir yer var oradan gitmez yani illaki beyninin ana merkezinde var.Ay canım gerçekten sana yardımcı olmayı çok ama çok isterim ama inan ki hatırlayamıyorum. :KK43:
Ben yurtdışındayım ne yaptıysam kime sorduysam getiremediler ama çok oldu şimdi teknoloji dahada gelişti bilemiyorum yaparlarmı konu sahibi inşaallah getirirsiniz hemen bu işi yapan birine sorun

fabrika ayarına döndürdüysn zor gelir normalde bilgisayarda hard disk var kasayı açıp oradan alıyorlar kurtarılabiliyor telefon mekaniğinde kayda alan böyle bir parçası var mıdır bilmiyorum var ise mutlaka oradan alırlar daha önce senkronize veya yedekleme yaptın mı telde benm kinde var öyle yapıp yedekleme tarihinden öncekileri geri getirmiştim bir kısmını nokıa da ovi sute kullandıysanız orada da saklıyor verileri bilginiz olsun bir defa krdeşim bozulan teldeki resimleri telefoncuya götürüp kurtarmıştı bu bilgiler işinize yarar belki

Ben muge anlida izlemistim adam telefondaki herseyi silmisti sonra telefoncuya goturduler geri herseyi bir programla yuklemisti. Sonra adamin katil oldugu ortaya cikmisti:KK53: eger akilli telefon kullaniyorsaniz bir telefoncuya sorun derim.

zamanında bilgisayarı çöken bi bayan arkadaşımın bilgisayarına kaçak bi proğram kurmuştum..easy recovry ama eski sürümüyüdü...lisans için şifre fln istemeyen türden onunda tarayıp evlilik veya nişan resimlerinin bi kısmını kurtarmıştık...bunu şuan parayla yapan kişiler olması lazım araştır biraz..Ama bu tarz proğramların bi tehlikesi var..Bilgisayar hiçbişieyi silmez..siz sildiz zannedersiniz..Ama o hain:KK53: baktığını bi sayfadaki haber resmini dahi kaydeder..:) yani eşi abuk subuk sayfalardan gezenler varsa kimseye formattan sonra dosya kurtarma işlemi yaptırmasın.. benim gibi erotik bi arşivle karşılaşır.. mahcup olursunz.:)

zamanında bilgisayarı çöken bi bayan arkadaşımın bilgisayarına kaçak bi proğram kurmuştum..easy recovry ama eski sürümüyüdü...lisans için şifre fln istemeyen türden onunda tarayıp evlilik veya nişan resimlerinin bi kısmını kurtarmıştık...bunu şuan parayla yapan kişiler olması lazım araştır biraz..Ama bu tarz proğramların bi tehlikesi var..Bilgisayar hiçbişieyi silmez..siz sildiz zannedersiniz..Ama o hain:KK53: baktığını bi sayfadaki haber resmini dahi kaydeder..:) yani eşi abuk subuk sayfalardan gezenler varsa kimseye formattan sonra dosya kurtarma işlemi yaptırmasın.. benim gibi erotik bi arşivle karşılaşır.. mahcup olursunz.:)
Artık çok geç tatlım bu olalı 3-4 yıl oldu o bilgisayarı verdim ben bi kuruma :KK14:erotik konusunda rahatım eşim hayatta bakmaz :KK53:tasavvuf okuduğundan haram diye işi olmaz oralarda ikincisi eşimde virus temizlemişti bir arkadaşının oda istenmeyen şeyler görmüştü eski resimlerde kendileri karı koca videoya bile almışlar eşim gördüğünde bana bakıp böyle olmuştu :oops:

Kızlar çok teşekkür ederim. Bakalım bir telefoncuya gidip, onlarada soracağım. Çok sağolun:KK60:

Back