Resime yeni başlayan birine yardım etmek ister misiniz?

Tamam. Önerilerinizi dikkate alarak yeni bir resim yapacağım. En yakın zamanda görüşmek dileğiyle...

sana tavsiyem sadece çiz ne görüyosan ... tabi canlı nesne ve model kullanmalısın...bir seyin resmine bakarak çizmemen daha iyi olur....çizginin gücü vs buna benzer kitaplar var kırtasiyelerde onlara bi bakabilirsin başarılar..

Canlı modelleri yada 3 boyutlu nesneleri 2 boyuta aktaramıyorum. Başaramayınca da canım sıkılıyo, hevesim kaçıyo. o yüzden bir resme bakarak aynısını yapmayı deniyorum. Henüz özgün bişeyler oluşturamıyorum.

2 boyutlu bir yüzeyiii kagıda aktarmak kolaydır.... bence canlı modelden yada objeden çizmelisin... çizdilçe alışacaksınnn... el nankördür bırakınca durur.... bir eskiz defteri yap kendine... taşına bilir ebatta... resim kagıtlarını 50 cm 70cm dört e böldür ciltletiir... sürekli çizersen alışırsınn... rahat ol... kasmadan...

Resimlerin çok güzel zamanla daha iyi olacağından eminim

İkinize de teşekkür ederim yorumlarınız için :)
@perim: önerini dikkate alıcam.

Rapido kalemleriyle yaptıktan sonra, ilkinin renklendirmesi neskafe ile, ikincisi suluboya ile yapıldı.

elline saglık.... çok güzel olmuşlar.... tek tek ayrıntılı bi şekilde yapmışsın... ilgimi çektiii.....
nescafe kullanman.... farklı bir teknik... :))) özgün olmak içinnn farklı olmak gerekiyooo.... calışmalarını takip edicem öptüm......

not : yalnız.. gravür bir baskı çeşididir. litografi, taş baskı, agaç baskı gibi... karışık teknik yazman daha iyi olur.

hmmm, benim yaptığım resimde baskı yok hepsini kalemle elimle yaptım. Görünümü garavüre benzeyen resimlerim desem daha doğru olacaktı sanırım. yorumun için sağol bende öptüm

hmmm, benim yaptığım resimde baskı yok hepsini kalemle elimle yaptım. Görünümü garavüre benzeyen resimlerim desem daha doğru olacaktı sanırım. yorumun için sağol bende öptüm

evet gravüre çok benziyooo... o yüzden asitlemi diye sordummmm. arada bir bakarımmm... resimlerini takip edicem... eline ve yüregine sağlıkkk..... :)))))))))))

meslek olarak yapmak istiyosan hep çizgi çalış. bilinç
ve hayal gücünü çok geliştir. ama hobi amaçlı ise teknik öğren.

şimdilik bunları ekledim

çocuk ile diğer resim arasında çok büyük çizgi, duygu v.b fark var. ya belki tekrar sen birebir çizimini yapmışsındır ama o çocuk resmi yabancı bi ressama ait diye biliyorum. olumsuz yorum veya kırmak için demiyorum gerçekten. sadece arada aşırı fazla fark var :26:

bol çizgi at kalemi sıkı tutma serbest tut. kalemi kendi ağırlığı ile tut çizim yaparken. kendin az güç ver kaleme zaten görüyosun. bi insanda görme varsa herşey gelir ardından. görüyosan ton da boya da teknik ile öğrenilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…