- Konu Sahibi eyllesintisi
-
Merhaba hanımlar;
Ben resim kursuna yeni başladım. hocam ilk derste karakalem bir iki tane resim çizdirdi. "çizgilerin güzel yeteneğin var gibi" dedi. Kendimi geliştirmek için neler yapmam gerekir. Önerebileceğiniz kitaplar, kaynaklar ya da metotlar var mı?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
canım ben yardım isteyeceğim senden.:26: resim kursuna gidip güzel karakalem resimler çizmek için-elin yatkınsa- ne kadar süre geçmesi gerek? yani tahmini? ben de resim yapmak istiyorum ama çok fazla vaktimi harcayabileceğim bir şey değil küçük bir hobi olarak. kısa sürede öğrenme şansım var mı?
elin yatkınsa yani yeteneğin varsa kursta herkesin bir kaç ayda yapabileceğini sen bir iki haftada yaparsın. yani kendi çapında desenler çizebiliyorsan kısa sürede tabii ki de daha da geliştirirsin
Resime ve tekniklerine karşı çok az şey biliyordum konuyu açtığımda. hocanın aldırdığı 2B,4B,6B kalemlerle internetten bulup beğendiğim karakalem resimleri kareleme yöntemiyle çizmeye çalışıyordum. hamur silgi diye bir silginin varlığından haberim yoktu. şişelere bardaklara ışıltıyı, parlaklığı nasıl veriyolar bilmiyordum. yada kedi köpek yaparken tüylerini nasıl yaptıklarını... şimdi biraz biraz gelişiyo resimlerim. hatta kursta suluboyaya geçtik nedense sevmedim zor geldi. bu dönem tual üzerine akrilik ile resim yapacağız. yeni önerilerinizi bekliyorum...
laf aramızda süper resimler yaparım öğrenmek isteyenlere yardımcı olabilirim
Benim çizimlerim çok amatörce, paylaşılacak güzellikte değil ama tarama fırsatım olursa paylaşırım eleştirirsiniz, eksikleri belirtip güzel resimler yapmama yardımcı olursunuz.çizdiğin resimleri paylaşsana canımben de seneye gideceğim.
ilk eklentinizi çok beğendim. o çocuğun saçlarındaki ışıltıyı nasıl veriyorsunuz ben böyle gerçekçi saç yapmayı beceremiyorum. gerçi ben daha sizin yaptığınız gibi resim yapmayı beceremiyorumşimdilik bunları ekledim
ilk eklentinizi çok beğendim. o çocuğun saçlarındaki ışıltıyı nasıl veriyorsunuz ben böyle gerçekçi saç yapmayı beceremiyorum. gerçi ben daha sizin yaptığınız gibi resim yapmayı beceremiyorum
Merhaba hanımlar;
Ben resim kursuna yeni başladım. hocam ilk derste karakalem bir iki tane resim çizdirdi. "çizgilerin güzel yeteneğin var gibi" dedi. Kendimi geliştirmek için neler yapmam gerekir. Önerebileceğiniz kitaplar, kaynaklar ya da metotlar var mı?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
saç dedim ama sadece saç değil ki gözlerindeki ışıltı, ifade, ağzı, burnu, yüzü, kıyafeti herşeyiyle çok gerçekçi olmuş, siyah beyaz bir fotograf gibi... Hangi malzemelerle yaptınız bu resmi?
Eki Görüntüle 339112 Eki Görüntüle 339113 Eki Görüntüle 339114
Bunlar da benim amatör karakalem çalışmalarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?