- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.340
- 398
- Konu Sahibi Pelinimben
-
Beni düzelttiğiniz için teşekkür ederimResim değil fotoğraf canım.
Hiçbirşey yok .Cumartesi bir eczaneye sorayım haftayada randevum var sağolunNe kaşıntı var, ne içinde su değil mi? Ağrı sızısı da yok?
Ben de oldu, kendi kendine geçti..ama 1-2 hafta almıştı sanırım. Birşey dokunmuş olabilir, bol su için.
Kesinlikle parmaklarımdanda belli zaten ama başka çaresi yokmuş aylık iğneler kremler haplar bu şekil devam edecek hayatım.Onları kullanmasam acıdan yaşamdan soğuyorum.Rabbim kimseye vermesinKortizonlu kremlere dikkat edin cildi inceltiyor zararlari var mutlaka doktora soyleyin belki baska krem verirler
dezenfektan kullanıyor musun.Selam hanımlar ...Büyük bir derdim var sağligimla ilgili nikel,altın vb bir sürü alerjim var küçük yaşlardan beri.Bu ara yediklerime içtiklerime taktıklarıma dikkat ettiğim için biraz iyiyim fakat bu sefer de böyle birşey çıktı elimde iki günde parmaklarımın yan tarafında çıkmaya başladı .Ben ilk zamanlar kullandığım ilaçlara vs gibi şeylere yordum ama yayılıyor.Bi kaç kişi siğil dedi ama int baktım pek benzetemedim sizce nedir bu?
Oy geçmiş olsun ya, alternatif tıp denediniz mi hiç? İstanbul'da iseniz size bir merkez önerebilirim. En azından telde sorarsınız.Kesinlikle parmaklarımdanda belli zaten ama başka çaresi yokmuş aylık iğneler kremler haplar bu şekil devam edecek hayatım.Onları kullanmasam acıdan yaşamdan soğuyorum.Rabbim kimseye vermesin
Lütfen bu yaşıma kadar denenmedik şey kalmadı num atabilir misinizOy geçmiş olsun ya, alternatif tıp denediniz mi hiç? İstanbul'da iseniz size bir merkez önerebilirim. En azından telde sorarsınız.
Siğil demişlerdi ona. Ama o tırnak diplerinde oluyordu 3 tane falan. Oje gibi fırçası olan bi ilaç vermişlerdi bi süre sonra geçmişti ama stresli zamanlarda yine çıkıyor.Teşekkür ederim cumartesini bekliyorum iş çıkışı eczaneye bi danışayım peki siğil mi deniyor nasıl bir ilaç vermişti
bence siğil çıkmış siğil zaten yayılan birşey büyük ihtimal doktor dondurur bi iki defa uygulayınca geçiyorSelam hanımlar ...Büyük bir derdim var sağligimla ilgili nikel,altın vb bir sürü alerjim var küçük yaşlardan beri.Bu ara yediklerime içtiklerime taktıklarıma dikkat ettiğim için biraz iyiyim fakat bu sefer de böyle birşey çıktı elimde iki günde parmaklarımın yan tarafında çıkmaya başladı .Ben ilk zamanlar kullandığım ilaçlara vs gibi şeylere yordum ama yayılıyor.Bi kaç kişi siğil dedi ama int baktım pek benzetemedim sizce nedir bu?
Özelden yazıyorum :)Lütfen bu yaşıma kadar denenmedik şey kalmadı num atabilir misiniz
içi su doluysa farklı bişey.babannemde olmuştu ama önce kaşıntıyla başladı sonra bu içi su dolu boloncuklar çıktı patlıyordu sonrada sanki bir yeri yanmıştı su toplamış gibiydi tabi onun elleri dışında tüm vücudunu kaplamıştı nerdeyse burdan baktığımda öyle bişeye benzettim yinede bilemem tabiSelam hanımlar ...Büyük bir derdim var sağligimla ilgili nikel,altın vb bir sürü alerjim var küçük yaşlardan beri.Bu ara yediklerime içtiklerime taktıklarıma dikkat ettiğim için biraz iyiyim fakat bu sefer de böyle birşey çıktı elimde iki günde parmaklarımın yan tarafında çıkmaya başladı .Ben ilk zamanlar kullandığım ilaçlara vs gibi şeylere yordum ama yayılıyor.Bi kaç kişi siğil dedi ama int baktım pek benzetemedim sizce nedir bu?
cnm bana alerjik gibi geldi.her hangi bir şeyden olabilir. bu alerjik bir maddeyle temas sonucu olmuş gibi duruyor.2 gündür neye dokunuyorsun yabancı bir madde olabilir bu.deterjan,krem,ya da bir eşyadan.siğil böyle olmaz diye biliyorum.o direk serttirSelam hanımlar ...Büyük bir derdim var sağligimla ilgili nikel,altın vb bir sürü alerjim var küçük yaşlardan beri.Bu ara yediklerime içtiklerime taktıklarıma dikkat ettiğim için biraz iyiyim fakat bu sefer de böyle birşey çıktı elimde iki günde parmaklarımın yan tarafında çıkmaya başladı .Ben ilk zamanlar kullandığım ilaçlara vs gibi şeylere yordum ama yayılıyor.Bi kaç kişi siğil dedi ama int baktım pek benzetemedim sizce nedir bu?
İnşallah geçer yayılmasından korkuyorum nikel alerjim old için otobüs demirlerini bile peçeteyle tutuyorum aslında neredeyse bi banyo yaparken eldiven kullanmıyorumSiğil değil bu
Bebekler de oluyor nadiren
Ama geçiyor merak etme
El ayak hastalığı ilaç vs kullanılmıyor
Elini hiç ayakkabı vs kirli yerlere sürdün mu
Paspas kirli toz bezleri falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?