- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.340
- 398
- Konu Sahibi Pelinimben
-
Gideceğim ama randevuyu hemen alamadım yayılınca endişelendim bi sormak istedimSiz önce bi dr a gidip sorun. Hadi onu da yapamıyorsanız eczaneye danışın. Eminim burda bulduğunuzdan daha sağlıklı bilgiler vereceklerdir
Hayır acımıyor içi sert .Ben son dönemde çok fazla kortizonlu iğne kremler kullandım ilk başta ondandır dedim ama dün 2 tane çıktıAynısını yaşadım yıllar önce. Ellerimde ve ayaklarımda çıkıyordu. İçi su dolu gibi di mi? Doktor oksijenli su ile kortizonlu bir krem vermişti adını hatırlamıyorum. Ancak onu kullanınca geçti. Hafif acıyor mu bastırınca? Sonradan kuruyup soyuluyor.
Eczaneye hemen gidebilirsin. Stresle beraber artıyor onlar sanırım. Eşimde benzerleri vardı eczacı ilaç verdi. Geçmişti.Aynısını yaşadım yıllar önce. Ellerimde ve ayaklarımda çıkıyordu. İçi su dolu gibi di mi? Doktor oksijenli su ile kortizonlu bir krem vermişti adını hatırlamıyorum. Ancak onu kullanınca geçti. Hafif acıyor mu bastırınca? Sonradan kuruyup soyuluyor.
Pardon yanlış alıntı olmuş:)Aynısını yaşadım yıllar önce. Ellerimde ve ayaklarımda çıkıyordu. İçi su dolu gibi di mi? Doktor oksijenli su ile kortizonlu bir krem vermişti adını hatırlamıyorum. Ancak onu kullanınca geçti. Hafif acıyor mu bastırınca? Sonradan kuruyup soyuluyor.
Stresten demişti doktor bana. İnşallah çabuk geçer. Geçmiş olsun.Hayır acımıyor içi sert .Ben son dönemde çok fazla kortizonlu iğne kremler kullandım ilk başta ondandır dedim ama dün 2 tane çıktı
Selam hanımlar ...Büyük bir derdim var sağligimla ilgili nikel,altın vb bir sürü alerjim var küçük yaşlardan beri.Bu ara yediklerime içtiklerime taktıklarıma dikkat ettiğim için biraz iyiyim fakat bu sefer de böyle birşey çıktı elimde iki günde parmaklarımın yan tarafında çıkmaya başladı .Ben ilk zamanlar kullandığım ilaçlara vs gibi şeylere yordum ama yayılıyor.Bi kaç kişi siğil dedi ama int baktım pek benzetemedim sizce nedir bu?
Teşekkür ederim cumartesini bekliyorum iş çıkışı eczaneye bi danışayım peki siğil mi deniyor nasıl bir ilaç vermiştiEczaneye hemen gidebilirsin. Stresle beraber artıyor onlar sanırım. Eşimde benzerleri vardı eczacı ilaç verdi. Geçmişti.
Egzamaya benzer bir rahatsızlığım var nikel alerjim .Yıllardır çekiyorum ömür boyu benimleymiş el derim defalarca soyuldu banyo dahi yapamadığım acıdan uyuyamadığım geceler oldu .Ellerimde 27 yaşında olmama rağmen yaşlı eli gibi .İçi sulu değil alerjim suluydu kaşıntılı ağrılıydı bu öyle değil sadece görüntüsü kötü acı kaşıntı vs gibi şeyler yok .Yayılması endişelendirdi beniBunlar içi su dolu kabarcıklar değil mi ?
Eğer öyleyse sinirsel egzama bu, bir kaç yıl önce bende geçirdim, ağızdan ilaç ve bir losyon kullandım, geçme aşamasında kuruyup, soyuluyorlar
Teşekkür ederim yıllardır çok çektim bu illetten herşeyi eldivenle yaptığım halde yemeğimden tiksinenler bile oldu .Umarım buda kalıcı birşey değildir...Stresten demişti doktor bana. İnşallah çabuk geçer. Geçmiş olsun.
Bir çok alerji testi yaptırdım fakat son günlerde hiç farklı şeyler yemedimAynısı küçük oglumda çıktı Dr a gitmezsen kabarcıklar büyüyor.
Zencefile alerjisi varmış.
Kortizonlu krem verdi hemen geçti.
Yediklerini içtiklerini gözden geçir bakalım farklı bisey varmı?
Evet sert pirinç varmış gibi bu kadar kalsa razıyım umarım yayılmazbir arkadaşımdada olmuştu hatırlıyorum içi sert kitlecikler dimi.sonra geçmişti bir kaçı kronik kamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?