Resime bi bakar mısınız

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.055
7.340
398
Selam hanımlar ...Büyük bir derdim var sağligimla ilgili nikel,altın vb bir sürü alerjim var küçük yaşlardan beri.Bu ara yediklerime içtiklerime taktıklarıma dikkat ettiğim için biraz iyiyim fakat bu sefer de böyle birşey çıktı elimde iki günde parmaklarımın yan tarafında çıkmaya başladı .Ben ilk zamanlar kullandığım ilaçlara vs gibi şeylere yordum ama yayılıyor.Bi kaç kişi siğil dedi ama int baktım pek benzetemedim sizce nedir bu?

Eklentiler

• IMG_20160225_114140.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 1.009
  • IMG_20160225_114225.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 945
Aynısını yaşadım yıllar önce. Ellerimde ve ayaklarımda çıkıyordu. İçi su dolu gibi di mi? Doktor oksijenli su ile kortizonlu bir krem vermişti adını hatırlamıyorum. Ancak onu kullanınca geçti. Hafif acıyor mu bastırınca? Sonradan kuruyup soyuluyor.

Hayır acımıyor içi sert .Ben son dönemde çok fazla kortizonlu iğne kremler kullandım ilk başta ondandır dedim ama dün 2 tane çıktı

Eczaneye hemen gidebilirsin. Stresle beraber artıyor onlar sanırım. Eşimde benzerleri vardı eczacı ilaç verdi. Geçmişti.

Pardon yanlış alıntı olmuş:)

siğil değil bu su toplamış sanki içi,doktor buna güçlü bi merhem verirse şıp diye geçer yani doktora git canım

Doğru sağlık ocağına cnm çok geçmiş olsun Allah şifa versin.. Bende de siğil vardı ilaçla geçti ama öyle 2 günde olmamıştı biraz zamana yatılmıştı.. Bir de çok elini suya sokma su nemli bırakıyor eli ve ve derinin altına bakteriler daha hızlı yayılıyor öyle bir şey olmuş olabilir.. Baktın geçmiyor cildiyeden sıra al uzman doktor görsün..

Aynısı küçük oglumda çıktı Dr a gitmezsen kabarcıklar büyüyor.
Zencefile alerjisi varmış.
Kortizonlu krem verdi hemen geçti.
Yediklerini içtiklerini gözden geçir bakalım farklı bisey varmı?

Bunlar içi su dolu kabarcıklar değil mi ?
Eğer öyleyse sinirsel egzama bu, bir kaç yıl önce bende geçirdim, ağızdan ilaç ve bir losyon kullandım, geçme aşamasında kuruyup, soyuluyorlar

Eczaneye hemen gidebilirsin. Stresle beraber artıyor onlar sanırım. Eşimde benzerleri vardı eczacı ilaç verdi. Geçmişti.
Teşekkür ederim cumartesini bekliyorum iş çıkışı eczaneye bi danışayım peki siğil mi deniyor nasıl bir ilaç vermişti

Bunlar içi su dolu kabarcıklar değil mi ?
Eğer öyleyse sinirsel egzama bu, bir kaç yıl önce bende geçirdim, ağızdan ilaç ve bir losyon kullandım, geçme aşamasında kuruyup, soyuluyorlar
Egzamaya benzer bir rahatsızlığım var nikel alerjim .Yıllardır çekiyorum ömür boyu benimleymiş el derim defalarca soyuldu banyo dahi yapamadığım acıdan uyuyamadığım geceler oldu .Ellerimde 27 yaşında olmama rağmen yaşlı eli gibi .İçi sulu değil alerjim suluydu kaşıntılı ağrılıydı bu öyle değil sadece görüntüsü kötü acı kaşıntı vs gibi şeyler yok .Yayılması endişelendirdi beni

Ne kaşıntı var, ne içinde su değil mi? Ağrı sızısı da yok?

Ben de oldu, kendi kendine geçti..ama 1-2 hafta almıştı sanırım. Birşey dokunmuş olabilir, bol su için.

Aynısı küçük oglumda çıktı Dr a gitmezsen kabarcıklar büyüyor.
Zencefile alerjisi varmış.
Kortizonlu krem verdi hemen geçti.
Yediklerini içtiklerini gözden geçir bakalım farklı bisey varmı?
Bir çok alerji testi yaptırdım fakat son günlerde hiç farklı şeyler yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…