resimdeki tulumdan kullanan varmı

hanifta

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2008
120
0
641
Yozgat
resimi umarım ekleyebilmişimdir kızım 16 aylık ama üzeri örtüyü hiç sevmiyo koş geliyo kara kara düşünüyorum resimdeki dikili geniş tulumlardan kullanan varmı acaba kullanmışlarsa nasıl memnunlarmı bunun üzerine bir şey örtmeye gerek kalmıyomuş

Eklentiler

• $1237553051-lepetituykda-200x240.jpg
    18,2 KB · Görüntüleme: 81
ben kullanmadım ama iyi fikirmiş bende alabilirim. bizimki uyurken çok dönüyo üstü açılıyo. kullanan varsa bende merak ettim şimdi kullanışlımı acaba.

kimse kullanmadımı acaba.çok geniş sanırım ben tek üstüne bişey örtmeden kullanılabilmesine takıldım terletirmi falan diye

güvenle kullanın ,ben kışın komple ayaklı olan uyku tulumlarından kullanıyordum ,yazında akşamları serin oluyor diye yazlık için bundan aldım sadece bezi ve atleti ile yatırıyordum inanılmaz rahat ediyordu ,hiç üstünü açtımı derdi yok ,ablam iki kıznında da bunu kullanıyor ,o da memnun ,ben önce istermi acaba sıkılırmı içinde diye düşündüm ama öyle olmadı ,şu anda sorunsuz kullanıyoruz ..

bunların kışlık uzun kollu önden boydan fermuarlıları var pazarlarda bile satılıyo o daha rahat toplanma rahatsız etme durumuda yok tavsiye ederim vucuduna daha ugun :2:

o bütün önden fermuarlı uzun kolluları bende kullanıyorum ama kışın özellikle ,ama o çok sıcak tutuyo terletiyo bile ,ama bu bi yerini sıkmadığı için yorgan altında döner gibi rahat ediyo ..ayrıca kolları da olmadığından en azından hava alıyo terlemeyi önlüyo ..içine uzun kol bi bady giydirip üstüne bunu giydirirsin olur biter..

bende sizi okuyup soru soracaktım ben yazamadan cevabını vermişsiniz teşekkürler.kısa kollu olanlar daha rahat oluyo dimi diyecektim resmin koyduğum ve kışın içinden ne giydiriyosunuz diyecektim .bide üstüne başka birşey örtmüyorsunuz dimi kaloriferli evde

bende bunların uzun kollusunu aldım bebeişim henüz doğmadığı için kullanmak nasip olmadı.geceleri emzirme ile uğraşacağımız için birde üzeri açıkmı kapalımı diye düşünmek istemiyorum.

kullanıyorum canım cokta memnunum oğlumda bana cekmıs bende ustumde hıc yorgan tutamam oğlumda ortmemle acması bır oluyordu ama annecık careyı buldu bu uyku tulumunun mavısı var bızde gecelerı ustunu actımı dıye merak etmeye son :) annecık rahat uyuyor ve herkese tavsıye ederım usutmeyınce gaz sorunu fılanda olmuyor eskıden cok gaz sorunu yasardık şimdi hepsı bıttı

bende boydan fermuarlı olanları kullanıyorum kullanıyorum kollu falan olunca daha kullanışlı gelmişti içinede incecik bişey yada bi kilotlu çorapla bende onlardan memnun kaldım

bende pola uzun kollularını kullanıyorum ıkızlerıme mother care dıye bır mahaza var orda satılıyor

2 kızım var 5 aylık ikisindede kullanıyorum uzun kollu çok rahat yoksa tekmeleyerek üstlerini açıyorar...C&A aldım 48 tl tanesi

gigoteuse fransadaki ismi. burda herkes kullaniyor. banada eltim verdi. bebegim dogunca kullanicam insaallah. kollarinin altinin çitçitli olmasina dikkat edin. buyuk alirsaniz bebeginiz hareket edip surekli içine kaçip bogulabilir Allah korusun. çok buyuk almatin yani yada kollusunu alin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…