resimi umarım ekleyebilmişimdir kızım 16 aylık ama üzeri örtüyü hiç sevmiyo koş geliyo kara kara düşünüyorum resimdeki dikili geniş tulumlardan kullanan varmı acaba kullanmışlarsa nasıl memnunlarmı bunun üzerine bir şey örtmeye gerek kalmıyomuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güvenle kullanın ,ben kışın komple ayaklı olan uyku tulumlarından kullanıyordum ,yazında akşamları serin oluyor diye yazlık için bundan aldım sadece bezi ve atleti ile yatırıyordum inanılmaz rahat ediyordu ,hiç üstünü açtımı derdi yok ,ablam iki kıznında da bunu kullanıyor ,o da memnun ,ben önce istermi acaba sıkılırmı içinde diye düşündüm ama öyle olmadı ,şu anda sorunsuz kullanıyoruz ..[/QUOT
hemen alıcam bende gece üstünü açmasından bıktım çünkü devamlı hastalanıyo bizim yaramaz
o bütün önden fermuarlı uzun kolluları bende kullanıyorum ama kışın özellikle ,ama o çok sıcak tutuyo terletiyo bile ,ama bu bi yerini sıkmadığı için yorgan altında döner gibi rahat ediyo ..ayrıca kolları da olmadığından en azından hava alıyo terlemeyi önlüyo ..içine uzun kol bi bady giydirip üstüne bunu giydirirsin olur biter..