• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

RESIMDEKI GIBI AKINTIM OLDU YERLESME KANAMASI MI?

Başlık zaten çıkacak olan görseli açıklıyor. Bakmayabilirdiniz. Kendi mahremimi atacak değilim internetten bulduğumuda söyledim. İçinde bulunduğum ruh halini tahmin dahi edemediğiniz için yazdıklarınızı anlıyorum. Anne olamamak ve bunun ihtimaline bile aşık olmak nasıl bir şey bilmemenizide anlıyorum. Umarım sizler bir gün beni anlamak zorunda kalmazsınız. Rabbim kimseye bunu yaşatmasın. Yinede Allah razı olsun hepinizden.

Resim değil o fotoğraf denir ona önce bunu bir anlayın, biyolojik bir çizim bile zannedebilir insanlar.
Hoş bunu salt merakına dahi açabilirler "Resim(!) kaldırılmıştır, yorumlara bakayım bari!!" diye.
İnsan kolay kolay bu cahil davranışı kimseden beklemiyor da.

Annelik aşkını bir siz yaşamıyorsunuz, burada yüzlerce kadın var ama hiçbiri sizin şu yaptığınızı gelip yapmadı. Ayıptır cidden bu kadarı. Kendinizi düşünmekten, insanların midelerinin olabileceğini düşünmeyi unutmuşsunuz.
Duanızı da, konunuzu düzenledikten sonra yapsaydınız keşke.

Başlık zaten çıkacak olan görseli açıklıyor. Bakmayabilirdiniz. Kendi mahremimi atacak değilim internetten bulduğumuda söyledim. İçinde bulunduğum ruh halini tahmin dahi edemediğiniz için yazdıklarınızı anlıyorum. Anne olamamak ve bunun ihtimaline bile aşık olmak nasıl bir şey bilmemenizide anlıyorum. Umarım sizler bir gün beni anlamak zorunda kalmazsınız. Rabbim kimseye bunu yaşatmasın. Yinede Allah razı olsun hepinizden.
Burada anne olmak için yanıp tutuşan belki binlerce üye var. Ama kimse böyle fotoğraf paylaşmıyor. Yanlış yerden ajite ediyorsunuz.

Ama bacım sen şimdi beddua eder gibi umarım diye felan dersen orda dur derim sana. emin ol burdaki binlerce kadın seninle aynı duyguyu yaşıyor sen tek değilsin o fotoğraf senin yada başkasının aynı şey
Üzerinde ayşe fatma yazsada aynı şey sende kabul et hoş bir görüntü değil herneyse inşallah Hamilelik haberini alırsın Rabbim sanada evlat isteyipte sahip olamayan bütün hatunlara hayırlısıyla hayırlı evlatlar bahşeder inşallah
Amin
Allaha emanetsin kardeşim.
Ben kesinlikle kimseye beddua etmedim aksine dua ettim ki ben yaşadığım şeyin nasıl zorluğunda boğuluyorum zaten bunu düşmanım için bile istemem böyle bir durumu kimsenin yaşamasını istemem. Umarım bir gün beni anlarsınız deseydim haklıydınız lakin ben tam tersine dua ettim beni anlamayan herkese. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben attığım görsel hoştu demiyorum zaten bunu savunmamda tabiki güzel bir görüntü değil insan yeri gelince kendinden bile tiksiniyor fakat çaresizlik diyorlar ya bu öyle bir şey. Hakkınızı helal edin.

Burada anne olmak için yanıp tutuşan belki binlerce üye var. Ama kimse böyle fotoğraf paylaşmıyor. Yanlış yerden ajite ediyorsunuz.
Ornegin ben :)) cocuk icin yapmadigim sey kalmadi resmen ama bu ay her zamankinden farkli olarak lekelenme goruyorum. Soru olarak sorulur da tarif edilir rengi kivami konusunda ama resim olarak kendikine bakarken bile insan igrenir ..

Back