Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anne olamamayı elinde ki 2 bebeği de kaybetmeyi her ay oldu mu diye kafayı yemeyi hepsini bilirimBaşlık zaten çıkacak olan görseli açıklıyor. Bakmayabilirdiniz. Kendi mahremimi atacak değilim internetten bulduğumuda söyledim. İçinde bulunduğum ruh halini tahmin dahi edemediğiniz için yazdıklarınızı anlıyorum. Anne olamamak ve bunun ihtimaline bile aşık olmak nasıl bir şey bilmemenizide anlıyorum. Umarım sizler bir gün beni anlamak zorunda kalmazsınız. Rabbim kimseye bunu yaşatmasın. Yinede Allah razı olsun hepinizden.
Haklısınız .Anne olamamayı elinde ki 2 bebeği de kaybetmeyi her ay oldu mu diye kafayı yemeyi hepsini bilirim
Önemli. Olan senin veya bir başkasının mahremi değil önemli olan insanların midesini bulandirmamak
Yazıda anlattığın da anlayabiliriz hepimiz kadınız ve bu durumu 1 kez olsun yasamısızdir anlatabildim inşallah kardeşim :)
E sen hamile kalmak istiyosun diye gel agzimiza s. o zaman. Bide bu kadar insan haksizmis gibi kendinizi savunuyorsunuzBaşlık zaten çıkacak olan görseli açıklıyor. Bakmayabilirdiniz. Kendi mahremimi atacak değilim internetten bulduğumuda söyledim. İçinde bulunduğum ruh halini tahmin dahi edemediğiniz için yazdıklarınızı anlıyorum. Anne olamamak ve bunun ihtimaline bile aşık olmak nasıl bir şey bilmemenizide anlıyorum. Umarım sizler bir gün beni anlamak zorunda kalmazsınız. Rabbim kimseye bunu yaşatmasın. Yinede Allah razı olsun hepinizden.
Ben kendimi savunmadım. Kimseye haksız da demedim. Açtığımda konuya girmek zorundada değilsiniz. Kimsenin ekranına zorla düşürmedim. Herkes kendince haklı. Ama bir insanın üzerine bu denli gelinmez. Açmazsın okumazsın olur biter.E sen hamile kalmak istiyosun diye gel agzimiza s. o zaman. Bide bu kadar insan haksizmis gibi kendinizi savunuyorsunuz
En yakın zamanda hayırlı sağlıklı bir bebeğin olsun inşallah .Haklısınız .
valla kimsenin boyle biseyi paylasabilecegini dusunemedik kusura bakmayin acmis bulundukBen kendimi savunmadım. Kimseye haksız da demedim. Açtığımda konuya girmek zorundada değilsiniz. Kimsenin ekranına zorla düşürmedim. Herkes kendince haklı. Ama bir insanın üzerine bu denli gelinmez. Açmazsın okumazsın olur biter.
Amin Allah razı olsun. Rabbim kimseyi evlâdın varligiylada yokluguylada sınamasın. Olmayacak yerlerde bir nebze umut aratmasın kimseye. Sağ olun...En yakın zamanda hayırlı sağlıklı bir bebeğin olsun inşallah .
Amin inşallah imtihanimiz güzel biter inşallah allahtan ümit kesilmez hicbirzaman :)Amin Allah razı olsun. Rabbim kimseyi evlâdın varligiylada yokluguylada sınamasın. Olmayacak yerlerde bir nebze umut aratmasın kimseye. Sağ olun...
Ama bacım sen şimdi beddua eder gibi umarım diye felan dersen orda dur derim sana. emin ol burdaki binlerce kadın seninle aynı duyguyu yaşıyor sen tek değilsin o fotoğraf senin yada başkasının aynı şeyBaşlık zaten çıkacak olan görseli açıklıyor. Bakmayabilirdiniz. Kendi mahremimi atacak değilim internetten bulduğumuda söyledim. İçinde bulunduğum ruh halini tahmin dahi edemediğiniz için yazdıklarınızı anlıyorum. Anne olamamak ve bunun ihtimaline bile aşık olmak nasıl bir şey bilmemenizide anlıyorum. Umarım sizler bir gün beni anlamak zorunda kalmazsınız. Rabbim kimseye bunu yaşatmasın. Yinede Allah razı olsun hepinizden.
Ayni durumu bende yasiyorum yani adetim 1 hafta gecti 3 gundur de kahverengi lekelenmem oluyor ama . Resim paylasilmasi yanlis bence arkadasimizin .cunku bu platformda hamile bayanlarda var sonucta . Herkesin midesi kaldirmaz böyle bir resmiAma bacım sen şimdi beddua eder gibi umarım diye felan dersen orda dur derim sana. emin ol burdaki binlerce kadın seninle aynı duyguyu yaşıyor sen tek değilsin o fotoğraf senin yada başkasının aynı şey
Üzerinde ayşe fatma yazsada aynı şey sende kabul et hoş bir görüntü değil herneyse inşallah Hamilelik haberini alırsın Rabbim sanada evlat isteyipte sahip olamayan bütün hatunlara hayırlısıyla hayırlı evlatlar bahşeder inşallah
Amin
Allaha emanetsin kardeşim.