• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

RESIMDEKI GIBI AKINTIM OLDU YERLESME KANAMASI MI?

kartal

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
202
59
13
Fotoğrafı internetten buldum. Aynı bu şekilde akıntım oldu. Konuyu daha önce açtım ama görsel eklememiştim belki daa net yollar gelir. En son adet tarihim 9 marttı. Iki gün önce bu şekilde akıntım oldu. Yerlesme kanaması olabilir mi? Koyukahverengi...

Utanmiyorsunuzda dimi bunu paylasmaya

Yani ilk anlattığında gayet net anlamıştık aslında 🤦🏻‍♀️ Bunu yüklemene gerek yoktu. Tek yapman gereken beklemek kimse şu an sana hamilesin evet evet kesin deyip teşhis koyamaz kiii

Daha yeni yemek Yemiştim bukadar ayrıntılı atmaya gerek varmiydi güzel kardeşim 😓

Başlık zaten çıkacak olan görseli açıklıyor. Bakmayabilirdiniz. Kendi mahremimi atacak değilim internetten bulduğumuda söyledim. İçinde bulunduğum ruh halini tahmin dahi edemediğiniz için yazdıklarınızı anlıyorum. Anne olamamak ve bunun ihtimaline bile aşık olmak nasıl bir şey bilmemenizide anlıyorum. Umarım sizler bir gün beni anlamak zorunda kalmazsınız. Rabbim kimseye bunu yaşatmasın. Yinede Allah razı olsun hepinizden.

Başlık zaten çıkacak olan görseli açıklıyor. Bakmayabilirdiniz. Kendi mahremimi atacak değilim internetten bulduğumuda söyledim. İçinde bulunduğum ruh halini tahmin dahi edemediğiniz için yazdıklarınızı anlıyorum. Anne olamamak ve bunun ihtimaline bile aşık olmak nasıl bir şey bilmemenizide anlıyorum. Umarım sizler bir gün beni anlamak zorunda kalmazsınız. Rabbim kimseye bunu yaşatmasın. Yinede Allah razı olsun hepinizden.
Anne olamamayı elinde ki 2 bebeği de kaybetmeyi her ay oldu mu diye kafayı yemeyi hepsini bilirim
Önemli. Olan senin veya bir başkasının mahremi değil önemli olan insanların midesini bulandirmamak
Yazıda anlattığın da anlayabiliriz hepimiz kadınız ve bu durumu 1 kez olsun yasamısızdir anlatabildim inşallah kardeşim :)

Anne olamamayı elinde ki 2 bebeği de kaybetmeyi her ay oldu mu diye kafayı yemeyi hepsini bilirim
Önemli. Olan senin veya bir başkasının mahremi değil önemli olan insanların midesini bulandirmamak
Yazıda anlattığın da anlayabiliriz hepimiz kadınız ve bu durumu 1 kez olsun yasamısızdir anlatabildim inşallah kardeşim :)
Haklısınız .

E sen hamile kalmak istiyosun diye gel agzimiza s. o zaman. Bide bu kadar insan haksizmis gibi kendinizi savunuyorsunuz

E sen hamile kalmak istiyosun diye gel agzimiza s. o zaman. Bide bu kadar insan haksizmis gibi kendinizi savunuyorsunuz
Ben kendimi savunmadım. Kimseye haksız da demedim. Açtığımda konuya girmek zorundada değilsiniz. Kimsenin ekranına zorla düşürmedim. Herkes kendince haklı. Ama bir insanın üzerine bu denli gelinmez. Açmazsın okumazsın olur biter.

Ben kendimi savunmadım. Kimseye haksız da demedim. Açtığımda konuya girmek zorundada değilsiniz. Kimsenin ekranına zorla düşürmedim. Herkes kendince haklı. Ama bir insanın üzerine bu denli gelinmez. Açmazsın okumazsın olur biter.
valla kimsenin boyle biseyi paylasabilecegini dusunemedik kusura bakmayin acmis bulunduk🤔

Gerçekten resim paylaşmış olamaz herhalde diyerek açtım, sonuç hüsran. 🤦🏻‍♀️

Amin Allah razı olsun. Rabbim kimseyi evlâdın varligiylada yokluguylada sınamasın. Olmayacak yerlerde bir nebze umut aratmasın kimseye. Sağ olun...
Amin inşallah imtihanimiz güzel biter inşallah allahtan ümit kesilmez hicbirzaman :)

Ama bacım sen şimdi beddua eder gibi umarım diye felan dersen orda dur derim sana. emin ol burdaki binlerce kadın seninle aynı duyguyu yaşıyor sen tek değilsin o fotoğraf senin yada başkasının aynı şey
Üzerinde ayşe fatma yazsada aynı şey sende kabul et hoş bir görüntü değil herneyse inşallah Hamilelik haberini alırsın Rabbim sanada evlat isteyipte sahip olamayan bütün hatunlara hayırlısıyla hayırlı evlatlar bahşeder inşallah
Amin
Allaha emanetsin kardeşim.

Ama bacım sen şimdi beddua eder gibi umarım diye felan dersen orda dur derim sana. emin ol burdaki binlerce kadın seninle aynı duyguyu yaşıyor sen tek değilsin o fotoğraf senin yada başkasının aynı şey
Üzerinde ayşe fatma yazsada aynı şey sende kabul et hoş bir görüntü değil herneyse inşallah Hamilelik haberini alırsın Rabbim sanada evlat isteyipte sahip olamayan bütün hatunlara hayırlısıyla hayırlı evlatlar bahşeder inşallah
Amin
Allaha emanetsin kardeşim.
Ayni durumu bende yasiyorum yani adetim 1 hafta gecti 3 gundur de kahverengi lekelenmem oluyor ama . Resim paylasilmasi yanlis bence arkadasimizin .cunku bu platformda hamile bayanlarda var sonucta . Herkesin midesi kaldirmaz böyle bir resmi 😑

Back