• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resim yüklemek istiyorum YARDIMMM

sezin05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2007
304
1
96
İstanbul
Yaaa kızlar resim yüklemek istiyorum ama bir türlü beceremedimm.bu konuyu kolay yoldan anlatabilicek biri varmı aranızda..Lütfenn yardım

Yaaa kızlar resim yüklemek istiyorum ama bir türlü beceremedimm.bu konuyu kolay yoldan anlatabilicek biri varmı aranızda..Lütfenn yardım

hizliresim.com adresine gir.bilgisayarına yüklemiş olduğun resimleri gözat bölümünden bul ve yükleyi tıkla.çıkan linklerin en altındakini kopyala ve yazı yazsığımız alana yapıştır.

canım burdanda kolaylıkla resim yükleyebilirsin...

google dan tıklıyosun gözat a tıklayıp resmi seçiyosun resize image diye bir bölüm var oradan resim ebatlarını 800-600 olarak ayarlayıp host it tıklıyosun çıkan url lerden baştan 2. kutucuğu(sonunda forums1yazanı)kopyalayıp yapıştırıyosun.

canım burdanda kolaylıkla resim yükleyebilirsin...

google dan tıklıyosun gözat a tıklayıp resmi seçiyosun resize image diye bir bölüm var oradan resim ebatlarını 800-600 olarak ayarlayıp host it tıklıyosun çıkan url lerden baştan 2. kutucuğu(sonunda forums1yazanı)kopyalayıp yapıştırıyosun.

saol canım hallettim

cimg0054sc0.th.jpg

Back