• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

resim öğretmenliği kpss hazırlık dönemi 2012

bulusis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
602
3
0
İstanbul
selam kızlar,2010 resim öğretmenliği mezunuyum.2 yıldır ücretli bi lisede öğretmenlik yapıyorum.daha önce 2 defa kursa gittim dersleri aksatmadım ama çalışmadımda..
elimde bi çok kaynak var..
bu yıl da nişanlandım ve biçok sorun yasadım ve ne yazıkki kpss çalışmalrım aksadı..yazdan bu yana gelişim pskolojisi,öğrenme pskolojisi ni sorularla birlikte tamamen bitirdim,tarihide yarıladım..
geçen hafta nşanı attım aldatıldım hemde adice..neyse konumuz bu değil,ben tüm herseye rağmen ayakta kalıp,güçlü olup sınava dört elle sarılmak ve bu yıl atanmak isityorum..
ve çalışmayı oldukça yoğunlaştırdım...
çalışma metodumsa şöyle,hergün 2 ayrı dersten birer ünite bitirp,bol soru çözüyorum,ertesi gün o dersin tekrarını yaparak baska dersten 2 ünite bitiriyorum..
çok şükür iyi gidiyor..
benim endişem şu..
önümde 5 ay var..
bu şekilde çalışmaya devam edersem bu hırsla gidersem sizce aranabilirmiyim..taban puanımız 74.küsür
hevesim kırılıyor bazen yetişmeyecekmiş gibi geliyor..
bu yıl kesinlikle halletmem gerekiyor..
varmı güzel örnekler..
motivasyona çok ihityacım var

Neden olmasın?
Fakülte okumuşuz insanlarız. Öss geçmiş insanlarız.
Bizim topiğimize gel. Günlük çalışmalarını yazdıkça aşka geleceğini göreceksin:)

sa kardeş. sizin puanlarda düşük. biraz azimle halledebilceğine inanıyorum. hayırlısı

atanırsın ama kursa yazıl derim ben. hem eve kapanıp kalmazsın değişik bir ortam olur hem de onlarla çalışmak daha kolay oluyor. konuyu senin uğraşıp öğrenmene gerek kalmıyor onlar öğretiyorlar sen tekrar edip soru çözüyorsun. ben kursa gidip 88 almıştım kendim de çalıştım evde soru çözdüm daha çok. istersen olur tabii neden olmasın. bol şans

Back