Resim öğretmeni varsa puanlar,atamalar hakkında konuşalım

merhaba bende bu yıl mezun oldum ilk kez girdim kpss ye çalışmamıştım doğal olarak puanımda düşük geldi teknoloji tasarım öğretmenliğiyle ilgili bir çok açıklamalar olmuştu bir ara, tercih yapabilecek bölümler yazıyordu çok alakasız bölümler yazabiliyordu ama resim iş mezunları yazamıyordu inşallah yönetmelik değişir açıklamalar kılavuzlar falan önümüzdeki günlerde yayınlanır zaten herhangi bir bilgi alırsak buradan paylaşırız

Benimde iç acıcı değil puanım ama bi ihtimal tabanı çekerlerse aşağıya umudu var.
Teknolojı tasarımdan tercih verebilsek ah keşke=((

inşallah canım alakasız bölümler yazabiliyor büro yönetimi ve sekeretlik gibi biz yazamıyoruz komik gerçekten eğitim sistemimiz çok komik... bir ara oldukça tepkiler verilmişti bu konuyla alakalı resim öğretmenleri tarafından inşallah değişiklik yapılmıştır, sonuçta bunun eğitimini alıyoruz tercih yapabilmemiz en doğal hakkımız olmalı... geçen yıl 28 puanla teknoloji tasarıma atama olmuş 48 kişi başvurmuş 47 kişi atanmış

Kesinlikle canım,görsel zekamızı kullandıgımızdan en iyi verimi resimciler verir,bunu nasıl kavrayamıyorlar anlamıyorum
İnş bizi alırla,28 nedir ya
Öyle olursa atanırız inş

Resim öğretmenliği öğrencisi var
Henüz 2. sınıfım ama kpss rüyalarıma girmeye başladı

Resim öğretmenliği öğrencisi var
Henüz 2. sınıfım ama kpss rüyalarıma girmeye başladı

kuzucum
2 ye geçtin dimi? şimdi değil ama 2. sınıfın yaz tatilinde biraz bak derim kpssye. 3. sınıfın yaz tatilinde de güzel bi plan yapıp o plana uygun verimli bi şekilde yazını geçirdin mi tamamdır bu iş

Evet canım 2 oldum şükür
Evet ben de 3. sınıfta başlamayı düşünüyorum hatta dediğin gibi seneye yaz tatilinde yavaştan başlarsam ben de inanıyorum olacağına
Senin son sınıf değil mi Rabbim yardımcın olsun

evet tatlım, son bitiyo artık çok şükür
bi mezun olalım da bakıcaz artık çaresine
ama her şey çok çalışmaktan geçiyor, bak alımlarınız da arttı sanırım. bizim yerlerde sürünüyor, ama senin adına seviniyorum canım, mükemmel bi resim öğretmeni olucaksın

3 seneye kadar ne olur hiç bilmiyorum canım:44:
İnşallah iyi öğretmenler oluruz hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…