• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama renkten renge geçiş-kahve tonları-

morphine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
352
21
68
Merhaba arkadaşlar ,
şu eklediğim resimlerdeki renkler nedir bilen var mı?
Birde kendi şu anki saçlarımın resimlerini de ekledim,sahip olduğum bu renkten eklediğim renklere nasıl geçebilirim? önerilerinizi bekliyorum.
Bunlar şu anki saçlarım,kusura bakmayın biraz fazla fotoğraf ekledim ama gerçekten renk tam anlaşılsın istedim :26:
$Fotoğraf0844.jpg $Fotoğraf0845.jpg $Fotoğraf0854.jpg $Fotoğraf0857.jpg

Bunlarda çok beğendiğim renkler,özellikle ilki

$mila_kunis_mtv_trl_8.jpg $rachel-bilson048.jpg $brunette-hair-color_159028532.jpg $e0b97926a0ae1dfd_milakunis_1113_2.jpg

Son düzenleme:
Sağ alttakine bayıldımm . Canım 5.0 açık kahve gibi duruyor bu renkler Koleston 5.0 a bak bi istersen , ama ışıltıları farklı baksana kimisi kızıl kimisi dore yansımalı . :26:

Ben özellikle altta verdiklerimden en soldakini istiyorum.
hmm koleston mu,açıkçası ne zaman koleston alsam hep istediğimden koyu ve farklı renklerim oldu :8
mesela saçım açık kahverengiydi,ışıltılı kahvelerden çikolatamsı bir koleston aldım boyadım kızılmsı şu an ki rengim oldu o.o
çok teşekkürler ,o renge bir bakacağım ama.
başka önerisi olan kimse yok mu :(
arkadaşlar nolur birşey yazın :(

Son düzenleme:
canım 41 kere maşallah saçlarının rengi dalgaları uzunluğu gürlüğü tonu herşeyi harika..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

nazar boncuğu biraz bol oldu ama neyse. konuya geçelim:emir_bebek:
bence saç rengin şuanki rengini değiştirme.
nasıl geçeceğini bilmiyorum ama beğendiğin renk biraz sert geldi bana. kuaförede yaptır istersen. voila altın kahve kalmış aklımda , onun birazcık daha koyusu gibi geldi.

Son düzenleme:
canım 41 kere maşallah saçlarının rengi dalgaları uzunluğu gürlüğü tonu herşeyi harika..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

nazar boncuğu biraz bol oldu ama neyse. konuya geçelim:emir_bebek:
bence saç rengin şuanki rengini değiştirme.
nasıl geçeceğini bilmiyorum ama beğendiğin renk biraz sert geldi bana. kuaförede yaptır istersen. voila altın kahve kalmış aklımda , onun birazcık daha koyusu gibi geldi.

ay gerçekten mi,nasıl mutlu ettin beni anlatamam :17: çok teşekkürler !
bir araştırayım dediğin rengi en sonunda ya vazgeçicem ya da kuaföre gidicem galiba dediğin gibi.Kuaförlere bir sürü para vermekten de bıktım ama en garantisi o :( Aslında şu an ki renginide seviyorum ama tatlı bir kahverengiyi özledim :)

Back