- 11 Temmuz 2016
- 2.052
- 3.512
- 133
- 33
- Konu Sahibi Kalimeeero
-
Gecen yil hamileyken Ankarada o fiyata cektirmistim..Merhaba hanımlar bu üç hafta içerisinde renkli ultrason önerildi. Standartmis sanırım.. doktorun anlaşmalı olduğu klinik 600 lira dedi ve bu bana inanılmaz uçuk geldi... Avrupa yakasında daha uygunsa renkli ultrason yapan yerler var mı ? Paylasirsaniz çok mutlu olurum❤
esenler guney hastanesınde dogumdan tut tum testler uygun ama bn bagcılar devlet hastanesnde yptırdım perınatolojı bolumune 1.5 ay surdu randevu almm ama kanunı sultan suleyman hastanesınde devamlı var o bolum rahatlıkla alabılırsın zburnu suleymanıye hastanesındede rahatlıkla alabılırsn ama kontrol ettıgım kdryla kanunıde cok dr var o bolume bakan dısarda yaptırma dıcem okadar parayı cocugunn ıhtıyacını alırsınMerhaba hanımlar bu üç hafta içerisinde renkli ultrason önerildi. Standartmis sanırım.. doktorun anlaşmalı olduğu klinik 600 lira dedi ve bu bana inanılmaz uçuk geldi... Avrupa yakasında daha uygunsa renkli ultrason yapan yerler var mı ? Paylasirsaniz çok mutlu olurum❤
Teşekkür ederim Bakırköy Sadi konuk eğitim ve araştırma hastanesi ne aldım randevu bu hafta için.. orası hakkında bilginiz yoktur sanırım. Bağcılar da bu ayın sonuna kadar doluydu maalesefesenler guney hastanesınde dogumdan tut tum testler uygun ama bn bagcılar devlet hastanesnde yptırdım perınatolojı bolumune 1.5 ay surdu randevu almm ama kanunı sultan suleyman hastanesınde devamlı var o bolum rahatlıkla alabılırsın zburnu suleymanıye hastanesındede rahatlıkla alabılırsn ama kontrol ettıgım kdryla kanunıde cok dr var o bolume bakan dısarda yaptırma dıcem okadar parayı cocugunn ıhtıyacını alırsın
Perinatalog mu cekti peki?Ben de Avcılar Anadolu Hast.de yaptırdım 350 tl idi :)
Endişe etmeme gerek yok o zamanıyı almısın valla cnm sadi konuk hastanesıde var bılıyorum ama devamlı dolu oldugu ıcın bn alamamısdm hatta bagcılarada gece bırde denk gelmsdı almsdm
Fazlaymis oranın da ücretiBen de yarın bir doktoru arayacağım doktorum önerdiği doktorlar arasında uygun ve evime yakın sayılan yeri tercih ettim 400tl ücreti.
Doktorun ismi Halil Aslan, internet yorumlari gayet olumlu inşallah bizde memnun ayrılırız kontrolümüzden.
Avcılar bana epey uzakta kalıyorBen de Avcılar Anadolu Hast.de yaptırdım 350 tl idi :)
Çok fazlaGecen yil hamileyken Ankarada o fiyata cektirmistim..
Fazla ama mecburum başka bir doktorlar 500 ila 1000 arası fiyat verince 400tl uygun geldi. Uzman perinatoloji uzmanı olması tercihlerim arasındaydı yorumlari da iyi olunca tercihim orası oldu.Fazlaymis oranın da ücreti
20-24 haftaları içinde yapılması öneriliyor dedi doktorum. Bebeği daha detaylı olarak inceliyorlarmis. Kalbi damarları vs yerli yerindemi vücudunda bir anomali var mı vs onlar görünüyormuş. Ben de pek taraftar değilim açıkçası ama eşim çok ısrar ettiği için baktiracagizBana renkli ultrason yap falan demedi kimse. Neye göre yapılıyor anlamadım. Unuttu mu doktor acaba?
Aslında evet, bakınca özel bir yerde yapmak sanki daha iyi hizmet alinacakmis düşüncesi uyandırıyor ama işte ben de şansımı deneyeyim dedim randevu için, boş yer varmış. Umarım ben de memnun kalırımFazla ama mecburum başka bir doktorlar 500 ila 1000 arası fiyat verince 400tl uygun geldi. Uzman perinatoloji uzmanı olması tercihlerim arasındaydı yorumlari da iyi olunca tercihim orası oldu.
Ben devlete ne zaman gitsem nefret ederek çıktım doktorlardan bu sebeple eşimle özeli tercih ettik devlete hic bakmadık bile.Aslında evet, bakınca özel bir yerde yapmak sanki daha iyi hizmet alinacakmis düşüncesi uyandırıyor ama işte ben de şansımı deneyeyim dedim randevu için, boş yer varmış. Umarım ben de memnun kalırım
İkili testi yaptırdım özelde. Ama bu sefer 600 gerçekten uçuk geldiBen devlete ne zaman gitsem nefret ederek çıktım doktorlardan bu sebeple eşimle özeli tercih ettik devlete hic bakmadık bile.
Diğer 2.li 3.lü testleri istediğimiz ile yaptırmadık o yüzden buna önem verdik özeli tercih ettik.
Umarım ikimiz de memnun kalırız.
Inşallah arkadaşım memnun kalırsın, inşallah hayırlı insaflı işine onem veren bir doktora denk gelirsin.İkili testi yaptırdım özelde. Ama bu sefer 600 gerçekten uçuk geldi200-300 olsa en fazla dokunmaz da.. insalllah benim başıma gelmez inşallah memnun kalırız, gerçekten önemli. İnsanın içi rahat olması kadar güzel olan birşey yok
Aminn insalllahhInşallah arkadaşım memnun kalırsın, inşallah hayırlı insaflı işine onem veren bir doktora denk gelirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?