Renkli ultrason ücretleri

Avcılar bana epey uzakta kalıyor 😁😁 peki bebittonuzun ağzını burnunu gorebildiniz mi😁 yoksa bildiğimiz ultrason gibi çok belli olmuyor mu😊 onu da merak ediyorum
Renkli ultrasondu evet ben 20.haftada gitmeme rağmen baya net bir yüz gördüm bu bebeğin pozisyonuna bağlıymış ki doktor bana çok iyi pozlar yakalayamadım rahim duvarına yapıştırmış kendini demişti.Videoda hareketlerini karnımı tekmeleyişini(belki ultrasondan rahatsız olduğu için bilemiyorum) hepsini gördüm şükür :)

Renkli ultrasondu evet ben 20.haftada gitmeme rağmen baya net bir yüz gördüm bu bebeğin pozisyonuna bağlıymış ki doktor bana çok iyi pozlar yakalayamadım rahim duvarına yapıştırmış kendini demişti.Videoda hareketlerini karnımı tekmeleyişini(belki ultrasondan rahatsız olduğu için bilemiyorum) hepsini gördüm şükür :)
Merhaba hanımlar bu üç hafta içerisinde renkli ultrason önerildi. Standartmis sanırım.. doktorun anlaşmalı olduğu klinik 600 lira dedi ve bu bana inanılmaz uçuk geldi... Avrupa yakasında daha uygunsa renkli ultrason yapan yerler var mı ? Paylasirsaniz çok mutlu olurum❤
AYrıca fındıkzadede Hekimoğlu diye bir merkez varmış bana orayı da önermişlerdi bir araştırın isterseniz eğer yaptırmadıysanız 250-300 tl civarlarındaymış

Renklı utrasyon degıl detaylı tarama testı(detaylı utrasyon- ayrıntılı utrasyon) renklı utrasyonu 4d her zaman verıyorlar.
Ayrıntılı utrasyon 20-24 hafta arasında yapılıyor. Özeller 300 400 hatta daha fazla ıstıyor. Ben yaptırmadım doktorum 400 lıra dedı fazla geldı.

Eminim çok güzel görüntüler görmüşsündür.. ben de onu merak ediyorum 😊 ama muhtemelen biz pek birşey göremeyiz. Çünkü normalde sürekli hareket ettiğini hissettiğim bebek efendi ultrasona girdiğimizde duruyor 😁😁

Merhaba hanımlar bu üç hafta içerisinde renkli ultrason önerildi. Standartmis sanırım.. doktorun anlaşmalı olduğu klinik 600 lira dedi ve bu bana inanılmaz uçuk geldi... Avrupa yakasında daha uygunsa renkli ultrason yapan yerler var mı ? Paylasirsaniz çok mutlu olurum❤
Ben geçenlerde sordum Halkalı kent Hastanesi 350 tlye çekiyor

Back
X