Renkli Tokalar Yine Sahipsiz Kaldı

Sen gerçekten çok ince çok nazik bir insansın.

16 ay tedavi gördüm psikiyatride o hamile kalmamın bana iyi gelceğini söyledi. Ona rağmen Eylülden Mart'a kadar bekledim. Hala irtibattayım psikiyatri doktorumla. O bir bebek sahibi olmazsam iyileşemeyeceğimi söyledi.
O zaman yeni bebeğinize odaklanın. Allah'tan gelmiş, ne yapalim, ömrü o kadarmış. Ben anne degilim, sizi hiç anlayamam belki ama şunu biliyorum. Yeni bebeğinize hamileyken bu hisleri en üstlerde yaşayıp kendinizi üzmenizden bebeğiniz çok etkileniyor. Bunu ona yapmamalısınız.

Şey modası yüzünden instagirl and instamom lerin ana olduktan sonra ' canım kızım şu hayatta şöyle böyle şu bu....' nutukvari video ve aşırı pohpoh dolu yazılar yüzünden

Doğal dimi ? Sanki haksızlık gibi hissediyorum. Aryayı düşünürken oğlumu ihmal ediyorum gibi. Doğunca geçecek koklayınca bitecek hepsi.
Doğal tabi ya annesin duygular hormonlar herşey üst seviyelerde. Sen oğlunla çok güzel anılar bşriktireceksin. Arya da sizi izleyip mutlu olacak hergün

Bebeklerimi ilk kaybettiğimden kısa süre sonra apar topar antidepresanı bıraktım sanki hemen hamile kalıp yaşadıklarımı telafi etmeliyim ruh haline büründüm. Halbuki bu mümkün değil ama psikolojim o kadar kötüydü ki sağlıklı düşünemiyordum. 2 yıl sonra hamile kaldığımda hiçbir şey almadım, aldırmadım son güne kadar. Hamileliğimden fotoğrafım bile yok doğru düzgün. Bir yandan aynı şeyleri yaşama korkusu, bir yandan bebeğime haksızlık yaptığım düşüncesi aylarca yedi beni. Siz büyük bir travma atlatmış birisiniz, konunuzu biliyorum. Bebeğinizi kucakladığınızda daha iyi hissedeceksiniz. Bazı şeyler unutulmuyor ama bir nebze olsun katlanılabilir hale geliyor.

Bu yorum bana iyi geldi. Aynı şeyleri yaşıyorum. Kızım olsun belki de bu yüzden istedim. Hiçbirşey almayayım yeniden umut etmeyeyim diye. Hiç kimseye hamile olduğumu söylemedim. Karnım çıktı. Bol giyiyorum kimse anlamasın diye saklıyorum. Kimse bilmesin o hep bana kalsın istiyorum.

Düzelecek tabi, bu duyguyu 2. 3. Çocuğuna hamile bir çok anne yaşıyor sanki hep birinciye haksızlık olacakmış gibi.. Zorlu bir süreçten geçmişsiniz.

Ama artık güzel günler görme zamanı.

Küçük adam tüm güzellikleriyle gelecek inşallah. Şimdiden renk renk papyonlar, fötr şapkalar almaya başlasanız iyi olur

Nolur beni yadırgamayın evlat ayırıyor demeyin. Sadece herşey düzelecek mi bilmek istiyorum.
Sizi yargılamıyorum tabiki de yargılancak bir durum yok aksine üzüntünüzü kalbimde hissettim. Kızınız doğmuş tanışmışsınız bağ oluşturmuşsunuz,yaşanmışlıklarınız var; henüz doğmamış oğlunuzla kıyaslanamaz elbetteki.O yüzden kendinizi suçlu hissetmeyin hiselerinizden ötürü.Oğlunuzu sağlıkla kucağınıza almak ve yetiştirmek nasip olsun inşallah.İlk bebeğinizin acısını bir başka bebek kız olsun erkek olsun dindirmez muhakkak ama inanıyorum ki daha tahammül edilebilir kılacaktır.Şu an ki hisleriniz gayet doğal,rabbim sabır versin.

Kk da okuyupta günlerce gözyaşı döktüğüm tek konudur kızınızın yaşadıkları, böyle yumruk gibi boğazımda duruyor tüm yazdıklarınız. Hissettikleriniz o kadar normal ki, o kadar insana has ki... Rabbimin bahşettiği evladı çok seveceğinizden, onu bu dünyanın en mutlu çocuğu yapacağınızdan zerre kuşkum yok. Kaybınız, yaranız çok çok büyük hissettikleriniz de çok normal. Belki de rabbim bu sızıyı biraz hafifletmek için bir erkek çocuğu vermiştir size, o eşyalar, o heves anıları hep taze tutacaktı çünkü. Su akar yolunu bulur, elbet ferahlayacaktır yüreğiniz, bu bebeğin size iyi gelmesini, acılarınıza merhem olmasını yürekten diliyorum. Tanımıyorum sizi ama kalbimden bir şey akıp gidiyor siz yazınca, çok mutlu olun inş

Tabiki seveceksiniz hem de çok
Şu an bunları hissetmeniz çok doğal, ben de oğlunuzun olmasının daha iyi olacağını düşünüyorum. Kızınız olsaydı kıza da yazık olurdu, hep ablasının gölgesini üstünde taşıyacaktı. Sonrasında belki minnoş bir kızınız da olur. Sağlık sıhhatle gelsin inşallah

Ne kadar güzel yazmışsınız. Kendimi çok iyi hissettim. Sizi üzmüşüm hakkınızı helal edin ama.

Ne kadar güzel yazmışsınız. Kendimi çok iyi hissettim. Sizi üzmüşüm hakkınızı helal edin ama.
Helallik bir şey yok olur mu öyle şey evlat kaybetmedim ama bu dünyada kaybım çok, hastaneler, mücadeleler, uzun bekleyişler, umut etmek bunlar hep çok oldu hayatımda o yüzden sizi yakın hissettim. Bundan sonra hep gülün inşallah, rabbim sabrınızın ve sevginizin mükafatını iki cihanda versin size de eşinize de. Şimdi tadını çıkarmaya bakın yeniden hamile olmanın, eminim Arya çok mutludur, ben kayıplarımızla aramızda bir bağ olduğuna yürekten inanıyorum, o yüzden hep iyi olun ki o da gülsün

Öncelikle saglikli kucaga alin insallah. Bence oglan olmasi bir taraftan daha iyi cünkü her bebek kendi hikayesi ile dogmasi gerektigini düsünenlerdenim. Yani bebeginiz kiz olsaydi onu belki istemedende olsa Arya gibi görecektiniz. Önemli olan esyalar degil, önemli olan beraber gecirdiginiz ve gecirecek olacaginiz zamanlar. Icinizin buruk hissetmesi gayet normal. Kendinize kizacak bir durum yok ortada. Cok iyi ve sevgi dolu bir anne olacaginizdan süphem yok ❤

çok zor bir süreç yaşamışsınız insanın düşmanımın başına vermesin diyeceği birşey 1 sene boyunca..
ama eğer kız olsaydı şimdi ölen bebeğinizin yerine koyacaktınız ve inanın hiçbir çocuk bunu istemez.
kucağınıza aldığınızda keşke kız olsaydı demeyeceksiniz zaten hatta iyiki sen olmuşsun diyeceksiniz.

Minnacık faydam olduysa ne mutlu bana.

Konunuzu bilmiyordum, şu an okudum ve mahvoldum. Arya meleğe sevgilerimi gönderiyorum buradan, eminim rengarenk tokalarla dolu çook güzel bir yerdedir Size gelince, elbette herşey çok güzel olacak, şu an böyle hissetmeniz çok doğal ve lütfen kendinize de yüklenmeyin. Allahın izniyle çok sağlıklı bir bebeğiniz olacak ve siz de çok iyi bir anne olacaksınız buna eminim.

Şey modası yüzünden instagirl and instamom lerin ana olduktan sonra ' canım kızım şu hayatta şöyle böyle şu bu....' nutukvari video ve aşırı pohpoh dolu yazılar yüzünden
Bence kız çocuk bakıcı gibi görülüyor da ondan. Gelinler kendi kaynanalarına soktukları mesafeyi kendi çocuklarında görmekten korkuyorlar ondan bu güzelleme aslında

İkizlerimi erken doğumla kaybettim bir kızım bir oğlum olacaktı nasip olmadı, siz gördünüz kokusunu duydunuz sizinki çok daha zor..
3 sene sonra oğlum doğdu bir arkadaş yazmış kayıplardan sonra doğan bebekler gökkuşağı bebek oluyor sizi iyilestiriyor,acinizi dindiriyor mucize bebek diye geçer sayfalarda..
Şuan kaybinizin yerine koymak istediğiniz için o şekilde düşünüyorsun gayet normal kucağınıza bir alın emekle büyütmeye bir başlayın cinsiyetin hiç önemli olmadığını önemli olanın o yavru olduğunu anlayacaksınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…