ben turkuaz rimel kullanıyorum avondan almıştım mükkemmel duruyor herkes hayran kalıyor tabi turkuaz rimeli göz renginz koyuysa kullanın.
ben turkuaz rimel kullanıyorum avondan almıştım mükkemmel duruyor herkes hayran kalıyor tabi turkuaz rimeli göz renginz koyuysa kullanın.
Bende surekli siyah kahverengi lacivert yesil rimel bulunur...Herbiri guzel duruyor bence...Yeterki makyajla uysun...
canı ela gözlüysen siyah kulllan derim bu gözlerinin rengini daha çok ortaya çıkaracaktır..diğer renkli rımelleri denemediğim için yorum yapamayacağım fakat siyah bence çok yakışır gibime geliyor..kızlar kumral tenli ela gözlüyüm sizce hangi renk rimel kullanmalıyım siyahtan sıkıldım artık kahve mi mavi mi mürdüm mü yazılanları okuyunca daha da aklım karıstı
:uhm:
canım sen dedikten sonra oriflame katoloğuna baktım mart ayı katoloğuydu sanırım ama mürdüm rengi rimel bulamadım ben yeşil vardı bir tarafı göz kalemi bir tarafı rimel olan bir üründü o da çok koyu geldi resimde, belli olmaz diye almadım ama mürdümü hiç görmedim yani :1no2: sen hangi ayın katoloğundan sipariş etmiştin ?
aynı katalogtan şekerciö..
yeşilin ya altında ya üstünde...
evet diğer ucu kalem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?