b&l çook damarlııı.... zevk meselesi tabii ama b&l u beğenmişsin ki sophistik ve solotica ya bayılacaksın demektir..koyu yeşil de sophistik kullandığım için çok açık ta diil ama çok koyuda diil yeşil de önerebilirim .. sophistik yıllık lenstir..3 aylık daha avantajlı olabilir en azından beğenmezsen 3 ay sonra değiştirebilirsin..öndada amazon öneririm .. ama lagoon green i sevmiyorum ben .. sade green güzel .. sky blu da sevmem .. sade blue güzel .. damar da az oldukça.. renklerde gerçeğe yakın .. diğerlerine bakarak .. solotica kullanmadığım için yorum yapamam ama fotolardan kullananlardan ve yapılan yorumlardan bendede iyi olduğu düşüncesi var =)=) çok çok doğal ve rahat diyorlar arkadaşlar .. görüntü zaten süper fotolarda..
arkadaslar benımde numaralı gozlerım ve 10 yıldır freshlook kullandım harelı yesıl ama gozler cok dısarı gosterıor daha sonra elegance kullandım ondan cok memnun kaldım göz rengım kahve herkes kendı gozlerım sanıor bugun adore yellow aldım o dahada süper coook dogal durdu tavsıye ederım
Adore doĞallık bakımından Çok ıyı ya bellı zatı fotolardan da .. BaŞka bı topık te okudumda adore koyu kahve gÖzlerıŞ aÇamıyor yazmıŞlar.. Öylemı hıÇ bı rengı koyu kahveyı deĞıŞtıremıyormu ??