- 26 Şubat 2009
- 2.523
- 35
- Konu Sahibi GaydiricubbatCemilem
bebeğim renkerli varr açık rengi olandan alırsın kaydirigubbakcemile
tek tonu var dediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebeğim renkerli varr açık rengi olandan alırsın kaydirigubbakcemile
merhaba arkadaşlar clinique kullanan hem de tam resimdekini kullanan biri olarak yorum yapayım dedim. evet sadece üç ton renk seçeneği var. ben yaz için almıştım cildim yağlıya dönük karmaydı yazın. kışın kuruyo orası ayrı. yaz için çok güzeldi. tenim esmer olduğu için bakımlı duruyor. kapatıcılığı güzel fondöten gibi sağlıksız değil. makyaja çevirmek istersen üstüne pudra geç harika olur yoksa öyle kullan misler gibi lekesiz . ancak dior ve diğer markalar aklımı çelmiyor değil. biraz daha açık renklisi olursa bu bitince bulursam onlardan alacağım.
sen git dior 1 no. al şekerim
clinique in en açığı bile sana koyu kalcak
april canım hemen hemen piyasadaki bütün renkli nemlendiricileri denedim ama yağlı ciltlere en uygun olanı clinique,ama sen neden kararsız kaldın??
estte ve dior cildini iyce parlatabilir ve yağlandırabilir..pzt.shiseidoya bakıcam nasıl olduğunu yazarım size...
opuyorumnanaktan
Hayatım tesekkur ederim hızlı yanıtın için =)Şeniz
Ama benim cildim Roaccutane kullanmadan önce yağlıydı artık değil.
Açıkçası tam cilt tipim nedir tam bilmiyorum ama hassas olduğu kesin. Yağlanma veya parlama yok, aşırı kuruma da yok. Sanırım 'normal ve hassas' oldu...fisfisfis
Ama eskiden sivilce sorunu yaşadığım için artık tüm ürünleri yağsız seçiyorum, korkuyorum çünkü...a.s
bende senle aynı durumdayım cnm ilaç kullandım bende şu anda cildim normal galiba yinede fondoten falan kullanınca yağlanıo alttan.yağ bezesi oluo. tek farkım yazın abartı terliorum kışın bile
Canım o zaman sen mutlaka yağsız ürünler kullan ki terle birlikte daha çok parlamasın...
Ter için de, renkli nemlendiricinin üzerine pudra kullanabilirsin belkim...vereliniortak