• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

renkli mutfak gereçleri acil yardım.

Balans

.
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
945
8
116
kızlar malum evlilik telaşındayım çıkıp eşya aramaya maalesef pek vaktim olmuyır. internetten bazı sitelerinkilere baktım özellikle bievkileri beğendim ben renkli baharatlık yağdanlık ekmek kabı vs. mutfak gereçlerine bakıyorum sizin bu konuda bildikleriniz varsa internet sitelerini buraya yazarsanız onlarada bakayım sipariş vereyim.

bende tantitoni'yi öneririm hem renkli hem kaliteli sırf ürünlerini görmek için pazar günleri kanaltürkte yayınlanan 5 çayı programını izliyorum :9:

altıncı cadde,pera bulvarı,,evmanya,dekoreko,bonvagon önerebileceğim siteler.. bı ara evmanya da mia mutfagın baharatlıgı vardı cok sekerdı ..

kızlar malum evlilik telaşındayım çıkıp eşya aramaya maalesef pek vaktim olmuyır. internetten bazı sitelerinkilere baktım özellikle bievkileri beğendim ben renkli baharatlık yağdanlık ekmek kabı vs. mutfak gereçlerine bakıyorum sizin bu konuda bildikleriniz varsa internet sitelerini buraya yazarsanız onlarada bakayım sipariş vereyim.

Tantitoniye bakabilirsiniz ve markafoni sitesini takip edin sürekli mutfak Ürünleri kampanya ile geliyor

Back