• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Renkli lensle kullanılan solüsyonlar

cemre-fck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2007
204
0
96
32
Diğer
Kızlar 5 ay önce rainbow giallo kullanmaya başladım.Fakat zamanla rengi koyulaştı fotoğraflara bakıyorumda gerçekten baya fark var.Lens suyu bunda çok etkiliymiş
Lens rengini açmak için hangi lens suyunu kullanmamı önerirsiniz ?

Canım lensin renginin koyulaşmasına çok şaşırdım çünkü ben de renkli lens kullanırken 2. ayın sonuna doğru rengi açılır iyice daha güzel durur. Ben genelde fresh care solüsyon kullanıyorum gözümü yakmayan nadir solüsyonlardan çünkü. Bir de ben her kullanımdan önce elimde yıkarım belki de o yüzden açılıyordur rengi arkalı önlü yıkamadan takmıyorum.

sauflon all in one light veya solocare aqua deneyebilirsin...bunlar rengi daha açık yapıyor. lens suyunun lens renginde etkili oluşunu ilk keşfedenlerden biri olarak bunu söyleyebilirim.

solocare renk açma konusunda sauflondan daha çok açıyor ancak rainbow lensleri de daha opak hale getiriyor ve içindeki gizli damarları ortaya çıkarıyor....yani rainbow sanki rainbow değilmiş de b&l nin geniş pupilli haliymiş gibi olmuştu..

sauflonda rainbowlar bildiğimiz rainbow dokusunda kalıyor..yani yarı şeffaf ve gözle daha iyi kaynaşan ve damarsız şekilde...ancak solocare kadar açmıyor..

başka bir önerim daha var...rainbow elite line ın hazel rengi yine giallo türünde bir lens ama giallodan gözle görülür şekilde daha açık...hazel rengini düşünebilirsin...hatta benim fotolarım vardı..gialloya çok benzediğini ama ondan daha açık renk olduğunu görebilirsin..gri, sarı ve yeşil karışımı duran bir lens.

Son düzenleme:
Back
X