meli 1 sene kullanmıştım öyle aman aman bir değişiklik yapmıyor. yalnız ne kadar doğal olsa da belli oluyor lens olduğu. öyle diğer lenslerdeki ölü balık görüntüsü yok bunda. fiyatı en son 175 civarıydı. benimkiler şöyleydi gözlerim açık kahve... siyah rengi daha az açabilir
Ne kadar guzel gozlerin cok guzel olmus ya, belli olsun diye quartzo da alabilirim
Kayma yapti mi peki rahatsizlik verdi mi?
Renkli lens kandırmaca geliyor,itici geliyor ..Hiçbir erkeğinde hoşuna gitmiyor. Bana kesinlikle özgüven eksikliği gibi geliyor. Kendi göz rengin den daha güzeli yok inan.
quartzodaan uzak dur bence ben almıştım bu sene ama bayağı iğrenç bir lensti iade de edemedim, kuzenime verdim...
quartzo kaym yapmıştı ama mel en doğalı ve kayma yapmayanı..numaralıydı benimki de gayet rahat kullandım
[video=dailymotion;x1kdaam]http://www.dailymotion.com/video/x1kdaam_solotica-quartzo_lifestyle[/video]
bu da quartzolarım, çok kalın ve rahatsız bir lens ben beğenmemiştim ama belki sen beğenirsin
meli 1 sene kullanmıştım öyle aman aman bir değişiklik yapmıyor. yalnız ne kadar doğal olsa da belli oluyor lens olduğu. öyle diğer lenslerdeki ölü balık görüntüsü yok bunda. fiyatı en son 175 civarıydı. benimkiler şöyleydi gözlerim açık kahve... siyah rengi daha az açabilir
gözleriniz çok güzelmiş, makyajınızdaaa..bayıldımm