renklermi yazılar mı ilginç bir şey

paylasim icin sagol cnm.. cok dikkatli okumaya calistim ama ne yazikki hep renkleri söyledim :D zevkliydi yinede..

ehuehu beynimde bir çatişma oldu sanki sol taraf kazandı ama

ben biraz zorlandım hep ısrarla renkleri değil kelimeleri söyledimkaydirigubbakcemile3çok eğlendim süperdikaydirigubbakcemile5 arkadaşım sağol paylaşımın için eşimle baya eğlendik:lepi: yalnız rekor eşimde kaldı hiç fire vermeden renkleri söyledi Şeniz

benim sağ taraf güçlü galiba.renkleri söyledim şaşırmadan.

bir hayır sahibide sağ çok çalışıyorsa nedir,sol çok çalışıyorsa nedir yazsın lütfen.

renkleri söledim , daha öncede görmüştüm daha öncede sölemiştim..

Bana hiçte ilginç gelmedi...Şaşırmadan renkleri saydım,bende bi tuhaflıkmı var acabakafamçokkarıştıkafamçokkarıştılülülülülülü:icecream:

ilk baktığımda zorlandımm siyah yazıyor ama renk farklı diyorum bir tarafdan :roflol: ama başım ağrıdı kendimi sıkmakdan kafamçokkarıştı

benim sol beyin kızlar takır takır okudum okurkende aaa bu yazıyla renk tutmuyo desemde yine hiç takılmadan okudum zaten sol beyin ağar basıyo benim biliyom hemde solağım a.s

bi yandan renkleri sölüormm bi yandanda yazıyı okumaya çalışıoo beynimis eviim 2 iş birde olmas teker teker be gülümm sen bana lazımsın hehe:roflol:

renkler etkili ama en etkili yanlış oluşu !!!:roflol:

Back