renklermi yazılar mı ilginç bir şey

CHOCOLATEA

Guru
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
639
5
296
İstanbul
ilizyonvj6yn8.jpg

bana çok ilginç geldi paylaşmak istedim. renkleri söylemeden önce biraz duraksadım doğrusu

Valalhi sağolun yaaa 52 kişi okumuş ama allahın 1 kulu bile yorum yapmamış. Hakikaten teşekkürler. Ben size böylemi yapıyorum.:1no2::1no2:

beynim karıştı yaa imkansız çok dikkat ettim doğru söylemek için ama başaramadım .:roflol:

Valalhi sağolun yaaa 52 kişi okumuş ama allahın 1 kulu bile yorum yapmamış. Hakikaten teşekkürler. Ben size böylemi yapıyorum.:1no2::1no2:

"emeğine sağlık güzel bir paylaşım :1ninca:"
bundan başka ne yorum yapılabilirki bu da inanılmaz klişeleşmiş bir söz ve de gereksiz:kahve:
teşekkür butonu var zaten

"emeğine sağlık güzel bir paylaşım :1ninca:"
bundan başka ne yorum yapılabilirki bu da inanılmaz klişeleşmiş bir söz ve de gereksiz:kahve:
teşekkür butonu var zaten

O tarihte teşekkürde edilmemişti . Gerçi o zaman daha yeniydim siteyi pek tanımıyordum. Konuya yorum yapmak yerine yoruma yorum yapmak gereksiz üzerinde durulacak önemli bir mesele de değil . yerimseniben

bir kere şaşırdım sonra renkleri söyledim...sağ beynim iyi çalışıyor...paylaşım için sağol

evet bi çakışma var renkleri söylemeye çalışırken okumaya başlıyosun ama ben pek karıstırmadım paylaşımın için saol

bunu ilk gordugumde cok yanlisim oluyordu
ama simdi ilk seferde hic sasirmadim
sonunda becerebildim
ohh be

zorlanmadım desem yalan söylemiş olurum,ama zevkliydi,içimde iki kişi vardı sanki ve birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiler,kim kazandı tabi ki burun farkıyla sağ beynim...DDD

hakkaten ya çok enteresan. hani böle bi insan burnunu tutar karşısındakine de kaşının üstünde bişey var der. karşıda ki de kaşının üstüne değil de burnuna eller bunu hiç birine yaptınız mı hemen hemen aynı gibi

şimdi mantıken bunun nereye bağlanacağı daha doğrusu bir yere bağlanıp bağlanmayacağı bilinmediği için insan yorum yapmaya çekiniyo walla:)hani beynimin sağının ya da solunun çalışıyor olması beni komik bir duruma düşürür mü??normalmiyim yoksa uçmuşmuyum:)ama yaşasınnnn normalimm..:dance:bu arada gerçekten enteresan..ben de yazıları söyledim renkleri çıkartamadım bile epey zorlandım:)

Back