• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama renk tutturamıyorum nasıl açarım bu saçı napmalıyım resimli

açık olan dipteki renk olan saçlarımı 6/0 koyu kumrala boyadım aktı aktı bu hale geldi kurtulamıyorumda boyada açmıo napcamı şaşrdım evde açmaya korkuyorum zaten

tekrar eski haline dönmesini istiyosun sanırım koyu rengi açık renk bi boyayla açamassın zaten cnm kuaförlerde akıtma işlemi yapıyolar bi sor istersen kuaföre

cnm ya koyu renge boyayıp heryeri kapatıcaksın ya kuaföre gidip o koyu olan yerlerini açtırıp rengi eşitleyip ona göre istediğin renge boyuycaksın başka çözümü yok hiçbir boya o koyu yerleri açmaz istersen en açık sarıya platine boya yinede boya boyayı açmaz.kolay gelsin şimdiden

boya silici yıpratmıyor, açıcı değil çünkü. saçındaki boyayı çıkarıyor. saç boyası asetonu gibi bişey :) googledan boya silici diye ararsan internetten sipariş verilebiliyor. ben kırmızı saçlarımı onla sildim mesela. karamel istiyordum ama bu kırmızı karamel olmaz ya oryalle açmak lazım ya da koyu boyamak lazım dedi kuaför. açma yapınca daha çok para alıyorlar çünkü, saç yıpranırmış filan umurlarında değil. ben de sinir oldum internetten inatla aradım taradım sonunda boya silici diye bir şey olduğunu öğrendim. küllümango yazmıştı onu da başka bi konuda vardı. neyse sonunda sipariş verdim. kırmızı yapmak için saçımı oryalle açıp boyamışlardı. siliciden sonra oryalle açılmış hafif turuncu sarı çıktı. yıpranma filan da olmadı. çok iyi kuaförlerde de var boya silici. kendin yapamazsan iyi bi kuaföre git orda yaptır. boya siliciyi bilmeyen kuaförden de kaç hemen :) kendi işiyle alakalı şeylerden haberi bile olmayan kuaför muhtemelen saçını mahveder.

açılan yerleri boyasam daha mantıklı sanırım ama kurtulamıcam şu tondan. bi kozmetikçi fındık kabuğuna boya demişti denesem mi aklım karıştı:18:

Back